Irigator nazal Rhino Horn, alergii, nas infundat, sinuzita

Irigator Nazal Rhino Horn, congestie nazala, lavaj nazal

Irigator nazal, Rhino Horn este un produs inspirat de medicii pediatri din Franța, ce s-a dovedit a fi foarte eficient pentru sinuzite, alergii si nas înfundat în timpul răcelii.

60,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Irigator nazal Rhino Horn, congestie nazala, lavaj, dus nazal

Irigator nazal, Rhino Horn este un produs inspirat de medicii pediatri din Franța, ce s-a dovedit a fi foarte eficient pentru sinuzite, alergii si nas înfundat în timpul răcelii.

In congestie nazala (nas infundat) SamDistribution va ofera rigatorul nazal Rhino Horn special conceput pentru lavaj sau dus nazal ( spalaturi nazale cu solutie salina - apa cu sare). Irigatorul Rhino Horn, un dispozitiv medicat avizat de ANMDM, Congestia nazala sau nasul infundat apare atunci cand narile nasului sunt pline cu mucus cauzat de infectiile virale ale cailor repsiratorii superioare.

Spălarea sinusurilor dvs. poate să nu fie cel mai confortabil lucru, dar nici congestia nazală și înfundarea nasului nu sunt. Rhino Horn este un irigator nazal care va ajuta in congestei nazala prin spalarea sinusurilor cu solutie salina ce calmeaza si hidrateaza pasajele nazale si sinusurile. Clătirea sinusurilor este, de asemenea, ieftină, ușor de făcut și poate oferi alinare fără medicamente și efecte secundare asociate. (Este o opțiune bună pentru copiii care sunt prea mici pentru a lua medicamente pentru răceală).

Aveți câteva opțiuni atunci când vine vorba de modul în care vă puteți spăla sinusurile, toate acestea implicând o soluție salină (apă sărată). Irigatorul pentru spalari sinusale marca Rhino Horn nu are inclusa solutie salina.

Nu folosiți niciodată apă de la robinet

Utilizarea apei de la robinet pentru irigarea sinusurilor poate introduce organisme periculoase în pasajele nazale care pot provoca infecții grave. Dacă faceți propria soluție sau utilizați un amestec de soluție salină, asigurați-vă că utilizați apă distilată sau sterilizați apa prin fierbere, apoi lăsați-o să se răcească la temperatura camerei înainte de utilizare.

 Irigator nazal Rhino Horn recomandat in congestie nazala

Rhino Horn este un irigator nazal folosit de mai multe secole în Ayurveda (medicina ayurvedică tradițională din India) și oferă un mijloc neinvaziv de a trata simptomele racelii, concestia nazala fără medicamente, folosind doar solutie salina. 

Irigator nazal Rhino Horn este un dispozitiv medical produs in Norvegia de compania Yogaprosess AS, acum disponibil si in Romania pentru vanzari, comenzi online la pret de producator.

Indicatii

De ce recomanda medicii specialisi ORL irigatorul nazal RhinoHorn? RhinoHorn este recomandat pentru copii si pacientii adulti care sufera de sinuzita, alergii, sau boli si afectiuni ce sunt cauzate de raceala, nas infundat.

Indicatii: preventia si tratamentul sinuzitei, nas infundat, sinuzita, alergii, spalaturi nazale.

RhinoHorn este un irigator nazal ce ajuta la elimina si curata crustele si impuritatile cailor nazale, reprezentand o metoda eficienta de a curata nasul cu apa calduta si sare.

Medicii din intreaga lume recomanda utilizarea dispozitivelor medicale Rhino Horn pentru ca este foarte simplu de utilizat si fara reactii adverse. Utilizarea irigatorului nazal Rhino Horn s-a dovedit a fi o metoda de prevenire si tratament in cazul sinuzitei (sinuzita acuta sau un ameliorator in tratamentul sinuzitei cronice). 

Pentru persoanele ce sufera de alergii, clatirea nazala cu ajutorul dispozitivului Rhino Horn poate reduce simptomele alergiilor cauzate de polen sau praf.

Unde gasesc irigatorul nazal Rhino Horn si la ce preturi

Produsul Rhino Horn este disponibil in Romania pentru comenzi online, vanzari si distributie prin magazinele detinute de Sam Distribution SRL.

Sam Distribution SRL este partener oficial si distribuitor pentru toata gama de irigatoare nazale importate din Norvegia.

Rhino Horn

Mod de utilizare:

Folositi apa calduta la temperatura corpului circa 37° cu o lingurita dozatoare cu sare fina ( minim 99% NaCl). Nu utilizati inlocuitori de sare ( clorura de potasiu KCL). Solutia obtinuta de clorura de sodiu are o concentratie de 0.9% ce este echivalentul de concentratie cu plasma sangvina ( serul fiziologic) folosit in spalturi nazale.

Solutia actioneaza delicat asupra membranelor nazale

Rhino Horn

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa