Calciu Magneziu Zinc Seleniu 15 cpr efervescente Doppelherz

Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 15 cpr efervescente, Doppelherz

Comanda Calciu Magneziu Zinc Seleniu 15 cpr efervescente Doppelherz de la SamDistribution la cel mai bun pret - ajutor de nadejde pentru pastrarea sanatatii sistemului osos!

21,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Calciu Magneziu Zinc Seleniu

Produsul Calciu Magneziu Zinc Seleniu este recomandat persoanelor aflate in stari de hipocalcemie, celor care fac sport, dar si celor solicitati din punct de vedere psihic si fizic. 

Calciul este un ajutor de nadejde pentru pastrarea sanatatii sistemului osos, in timp ce, de partea cealalta, vitamina D3 sprijina controlul absorbtiei calciului si este, de asemenea, de ajutor pentru pastrarea sanatatii oaselor. 

Magneziul reprezinta unul dintre mineralele esentiale pentru organism, cu rol vital in ceea ce priveste activarea enzimelor. Este, deci, indispensabil pentru metabolismul energic si ajuta functionarea optima a sistemelor muscular si nervos.

Seleniul sprijina functionarea la nivel optim a glandei tiroide si a sistemului imunitar, dar ajuta si pastrarea sanatatii unghiilor si a parului. In ceea ce priveste zincul, acesta este esential pentru sprijinirea procesului de diviziune celulara. 

Zincul are rol protector pentru celule, pe care le apara de stresul oxidativ. De asemenea, acesta este esential pentru functionarea la nivel optim a sistemului imunitar.  

COMPOZITIE: 

  • 300 mg Magneziu
  • 200 mg Vitamina C
  • 500 mg Calciu
  • 20 μg Seleniu
  • 8,5 mg Zinc
  • 5 μg Vitamina D3

ADMINISTRARE:

Este recomandat sa consumati un comprimat de Calciu Magneziu Zinc Seleniu pe zi, zece zile pe luna, sase luni fara pauza. Acesta mai poate fi, de asemenea, administrat continuu timp de doua luni pentru ca mai apoi sa se faca o pauza de o luna.

PREZENTARE:

O cutie contine 15 comprimate efervescente Calciu Magneziu Zinc Seleniu

4009932767773

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.