Aspirator nazal (pompita nazala)

Aspirator nazal (pompita nazala nr 2)

Aspirator nazal, pompita nazala cu varf moale 100% din cauciuc, poate fi utilizata de mamici ca aspirator pentru copii si bebelusi raciti cu nas infundat de mucozitati (muci). 

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Aspirator nazal (pompita nazala nr 2)

Pompita nazala este o metoda simpla si eficienta pentru igiena si ingrijirea nasului infundat, conceput pentru a elimina mucusul si a elibere caile nazale la copii cu varsta intre 6 si 12 luni.

Pompita nazal este un dispozitiv medical de inalta calitate care indeplineste cerinte si standarde ridicate de siguranta.

Pompita nazala (aspirator nazal) este fabricat din materiale plastice de cea mai buna calitate. Varful moale si rotunjit asigura siguranta si confort in timpul utilizarii.

Pompita nazala Sanity este un aspirator nazal de inalta calitate va elimina rapid, sigur si eficient caile respiratorii infundate. 

Datorita utilizarii pompitei nazale, vom oferi copilului nostru un somn bun si vom elimina riscul de infectii respiratorii mai grave.

Pompita de nas cu varful moale si flexibil din cauciuc constituie un avantaj pentru bebele sau copilul racit cu nas infundat, deoarece la folosirea aspiratorului pentru aspiratia secretiei nazale in vederea eliminarii disconfortului de nas infundat, nu exista riscul de a rani nara cu varful aspiratorului introdus in nas.

Pompita de nas pentru copii este un aspirator nazal care tot mai multe mamici il folosesc pentru a curata nasul bebelusului atunci cand este racit si are nasul infundat.

Scopul acestui aspirator nazal nu este doar acela de a extrage si elimina mucusul din narile bebelusului in cazul in care este racit si are nasul infundat. 

Aspiratorul sau pompita de nas cu varf subtire si moale din cauciuc te ajuta la ingrijirea si igiena urechi bebelusului deoarece aspiratorul inlatura apa si ceara din urechi.

Aspiratorul nazal cu pompita are un varf moale si subtire din cauciuc care se introduce in nara sau urechea bebelusului.

Inainte de a desfunda nasul bebelusului apasati pe pompa din cauciuc pentru a elimina aerul din pompita, apoi varful moale si subtire se introduce in nara sau urechea bebelusului si ulterior se elibereaza presiunea de pe pompita astfel incat sa se produca aspirarea usoara si nedureroasa a secretiilor nazale (sau apa sau cleiul din ureche)

Acest aspirator nazal cu pompita si varf de cauciuc este un produs sigur, mai ieftin si mai practic decat alte aspiratoare electrice sau gen batista bebelusului.

Prezentare:

Aspirator nazal cu varf moale si subtire 100% din cauciuc, capacitate pompita  27 ml (Nr 2).

Producator:

Sanity - Polonia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa