Crema de fata cu ulei de masline si vitamina E, 250 ml, Crevil

Crema de fata cu ulei de masline si vitamina E, 250 ml, Crevil

Crema de fata, cu ulei de masline si vitamina E, Crevil Crema de fata pentru piele normala si obosita cu ingrediente naturale din ulei de masline de calitate superioara si vitamina E se poate folosi zilnic, pentru a proteja pielea de factorii de mediu, crema echilibreaza ph-ul si ajuta ca pielea sa devina catifelata si neteda. Crema de fata Crevil, contine vitaminei E care ajuta pielea sa devina mai rezistenta la radicalii liberi, iar uleiul de masline din crema devine antioxidant natural. Crema se aplica in strat subtire si se maseaza usor. Crema face parte din gama de cosmetice Crevil - Germania. Aici gasiti toata gama de creme antirid, creme hidratante pentru tot corpul, fata, maini, picioare si calcaie. Cantitate : 250 ml. Producator Crevil Cosmetics Germania ...

10,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 Ultimele produse in stoc
 

 

Crema de fata, cu ulei de masline si vitamina E, Crevil Cosmetics

Crevil Crema de fata cu ulei de masline se utilizeaza pentru piele normala si obosita.Produsul contine ingrediente naturale din ulei de masline de calitate superioara si vitamina E.

Crema se poate folosi zilnic, pentru a proteja pielea de factorii de mediu. Crema cu vitamina E si ulei de masline echilibreaza ph-ul si ajuta ca pielea sa devina catifelata si neteda.

Crema de fata Crevil, contine vitaminei E care ajuta pielea sa devina mai rezistenta la radicalii liberi, iar uleiul de masline din crema devine antioxidant natural.

Crema se aplica in strat subtire si se maseaza usor.
Crema face parte din gama de cosmetice Crevil - Germania. Aici gasiti toata gama de creme antirid, creme hidratante pentru tot corpul, fata, maini picioare si calcaie.

Cantitate: 250 ml
Producator; Crevil Cosmetics Germania

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa