VENIFERA, CREVIL

Venifera, 250 ml, Crevil - Varice

Varice,Tratament Varice, picioare umflate, insuficienta venoasa, Venifera, Crevil Descriere: Venifera este o crema sub forma de unguent ce contine ingrediente naturale: vita de vie rosie, castan salbatic, arnica, galbenele, ulei de masline. Indicata in; Varice-Tratament varice, picioare umflate, insuficienta venoasa si circulatie periferica. Crema pentru circulatie Venifera, este un remediu naturist, pentru insuficienta venoasa cronica, circulatie periferica (picioare) Ingrediente: Crema contine : vita de vie rosie, castan salbatic, ulei de masline, arnica si galbenele Indicata: insuficienta venoasa, circulatie periferica, ingrijirea pielii (ingrijirea picioarelor ) picioare umflate. Aceasta crema are un complex unic de ingrediente active care va da pielii tale proprietati 

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Varice, tratament Varice, picioare umflate, insuficienta venoasa, Venifera, Crevil

Descriere: Venifera este o crema sub forma de unguent ce contine ingrediente naturale: vita de vie rosie, castan salbatic, arnica, galbenele, ulei de masline. 

Indicata in: Varice-Tratament varice, picioare umflate, insuficienta venoasa si circulatie periferica.

Crema pentru circulatie Venifera, este un remediu naturist, pentru insuficienta venoasa cronica, circulatie periferica (picioare) 

Ingrediente: crema contine vita de vie rosie, castan salbatic, ulei de masline, arnica si galbenele 

Indicata : insuficienta venoasa, circulatie periferica, ingrijirea pielii (ingrijirea picioarelor) picioare umflate.

Aceasta crema are un complex unic de ingrediente active care va da pielii tale proprietati excelente de ingrijirea pielii si este ideala pentru ingrijirea venelor.

Frunza de vita de vie rosie are o actiune antioxidanta intensa si ofera astfel o protectie impotriva imbatranirii pielii induse de lumina

Ingredientele active castan salbatic, consolideaza venele,

Arnica si extractul de galbenele indicata pentru picioare umflate si are rol antiseptic.

Are capacitatea de a reface structura, elasticitatea si permeabilitatea peretilor vaselor sanguine, vita-de-vie rosie - remediu natural insuficienta venoase.

Uleiul de masline si musetel stabilizeaza regenerarea celulelor intr-un mod natural echilibrand hidratarea pielii. In acest mod se opreste pierderea rezistentei si elasticitatii asigurand o senzatie placuta si relaxanta.

Prezentare: cutie 250ml

Producator: Crevil Cosmetics Germania

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa