VENIFERA, CREVIL

Venifera, 250 ml, Crevil - Varice

Această cremă conține un complex unic de ingrediente active cu proprietăți excelente de îngrijire a pielii și este ideală pentru îngrijirea venelor.

19,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Crema Varice, insuficienta venoasa, Venifera, 250 ml, Crevil

Această cremă conține un complex unic de ingrediente active cu proprietăți excelente de îngrijire a pielii și este ideală pentru îngrijirea venelor.

Descriere: Venifera este o crema sub forma de unguent ce contine ingrediente naturale cu proprietăți excelente de îngrijire a pielii și este ideală pentru îngrijirea venelor.

Indicata in: picioare umflate, insuficienta venoasa si circulatie periferica.

Crema pentru circulatie Venifera, este un remediu naturist pentru varice.

– Aceasta crema are un complex unic de ingrediente active care va da pielii tale proprietati excelente de ingrijirea pielii si este ideala pentru ingrijirea venelor.

– Frunza de vita de vie rosie are o actiune antioxidanta intensa si ofera astfel o protectie impotriva imbatranirii pielii induse de lumina

– Ingredientele active castan salbatic, consolideaza venele,

– Arnica si extractul de galbenele indicata pentru picioare umflate si are rol antiseptic.

Are capacitatea de a reface structura, elasticitatea si permeabilitatea peretilor vaselor sanguine, vita-de-vie rosie - remediu natural insuficienta venoase.

Uleiul de masline si musetel stabilizeaza regenerarea celulelor intr-un mod natural echilibrand hidratarea pielii. In acest mod se opreste pierderea rezistentei si elasticitatii asigurand o senzatie placuta si relaxanta.

Prezentare: cutie 250ml

Producator: Crevil Cosmetics Germania

Crevil
4260132322142

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa