Gheara Diavolului, balsam - gel antiinflamator, 250 ml, Alpi Fresh

Gheara Diavolului, balsam - gel antiinflamator, 250 ml, Alpi Fresh

Gheara Diavolului, balsam - gel antiinflamator, dureri de spate

Gheara Diavolului, balsam - gel antiinflamator, un produs Alpi-Fresh, contine extract din radacina a plantei de gheara diavolului. Gheara Diavolului este un remediu natural folosit ca adjuvant pentru o gama larga de boli si afectiuni, inclusiv artrita si reumatismul. Compozitie: extract de gheara diavolului. Gheara diavolului efecte si beneficii: Gheara diavolului este o planta cu puternic efect antiinflamator, se utilizeaza in medicina naturista ca remediu natural pentru ameliorarea durerii in bolile articulare.

10,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Gheara Diavolului, balsam - gel antiinflamator, dureri de spate

Gheara Diavolului, balsam - gel antiinflamator, un produs Alpi-Fresh, contine extract din radacina a plantei de gheara diavolului. Gheara Diavolului este un remediu natural folosit ca adjuvant pentru o gama larga de boli si afectiuni, inclusiv artrita si reumatismul.

Compozitie: extract de gheara diavolului,

Mod de utilizare: se maseaza pe locul dureros cu balsamul - gel de gheara diavolului pana la absortia totala.

Prezentare: 250 ml

Gheara diavolului efecte si beneficii:

Devil's Claw denumirea stiintifica a plantei de Gheara Diavolului, planta medicinala originara din Africa de Sud, in special desertul Kalahari, Namibia si Madagascar.

Gheara diavolului este o planta perena cu tuberculi si multe tulpini in forma rotunda pana in forma de ovala. Frunzele au partea inferioara alba si paroasa. 

Gheara diavolului este o planta cu puternic efect antiinflamator, se utilizeaza in medicina naturista ca remediu natural pentru ameliorarea durerii in bolile articulare. Aceste efecte s-au dovedit prin studii de laborator.

Osteoartrita sau boala articular degenerativa se considera ca beneficiaza cel mai mult de utilizarea extractului de radacina de gheara diavolului.

Studiile clinice sustin acest lucru si sugereaza, de asemenea, ca este la fel de eficace ca si unele medicamente antiinflamatoare conventionale.

Preparatele cu mai multe ingrediente pentru afectiunile artritice, cum ar fi artrita reumatoida si guta, adesea includ aceasta planta medicinala.

Gheara diavolului este, de asemenea, foarte populara pentru durerea usoara a articulatiilor si durerea de spate este o alta boala care se crede a fi ameliorata prin utilizarea acestei plante medicinale.

S-ar putea sa-ti placa