Tianli Ultra Power, SPRAY 10 ml, ejaculare precoce, afrodisiac

Tianli Ultra Power, SPRAY 10 ml, ejaculare precoce, afrodisiac

TIANLI ULTRA POWER, SPRAY 10 ml,ejaculare precoce, afrodisiac Tianli Prospect Tianli Spray Tianli spray este un produs 100% natural ce poate fi folosit pentru uz extern:1-3 ml pentru fiecare utilizare ( vezi mod de utilizare )Tianli Original Efecte: imbunatatirea functiei sexuale,bactericide,anti-inflamator,erectii ferme,elimina problemele de ejaculare precoceTianli Ultra Power Ingrediente: Cnidum mannieri (L),cUSS 30%,Ligusticum chuanxiong Hort 20%,Panax Notoginseng ( Burk) F H Chen 15%,Cinnamolanum cassia prest 15%,Epimedium brevicomu Maxim 10%,Asarum sieboldii Mig 10%.Tianli reactii adverseMod de utilizare:Agitati produsul inainte de utilizarea lui. Se recomanda pulverizarea a 4-6 pufuri pe capul (decalotat) si trunchiul penisului ( a nu se pulveriza din fata penisului pentru a nu

31,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Tianli Ultra Power SPRAY 10 ml - ejaculare precoce, afrodisiac

Tianli Prospect

Tianli Spray

Tianli spray este un produs 100% natural ce poate fi folosit pentru uz extern: 1-3 ml pentru fiecare utilizare ( vezi mod de utilizare ) 

Tianli Original

Efecte: imbunatatirea functiei sexuale, bactericide, anti-inflamator, erectii ferme, elimina problemele de ejaculare precoce. 

Tianli Ultra Power

Ingrediente: Cnidum mannieri (L), cUSS 30%, Ligusticum chuanxiong Hort 20%, Panax Notoginseng ( Burk) F H Chen 15%, Cinnamolanum cassia prest 15%, Epimedium brevicomu Maxim 10%, Asarum sieboldii Mig 10%. 

Tianli reactii adverse

Mod de utilizare: Agitati produsul inainte de utilizarea lui. Se recomanda pulverizarea a 4-6 pufuri pe capul (decalotat) si trunchiul penisului ( a nu se pulveriza din fata penisului pentru a nu intra pe uretra) cu 10-15 minute inainte de actul sexual (cantitatea aplicata depinde de fiecare individ-putand aplica pana la maxim 10 pufuri).Masati zona cateva secunde. 

Tianli spray

Se recomanda folosirea prezervativului pentru a evita riscul ca solutia sa intre in contact cu organele sexuale feminine. Continutul 100% natural de substante afrodisiace intensifica circulatia sangelui si prin urmare erectiile devin ferme,eliminand tot o data problemele ejacularii precoce. Pastrati produsul la loc racoros. Nu utilizati produsul dupa data limita inscrisa pe ambalaj. Nu lasati produsul la indemana copiilor. 

Prezentare: spray 10 ml.Produsul Tianli Ultra Power vine ambalat in cutie insotita de prospect.