Ginseng, 30 capsule (pachet 1+1 gratis) Alevia

Ginseng, 30 capsule (pachet 1+1 gratis) Alevia

Ginseng, 30cpr + 30cpr pachet | Alevia Descriere: Ginseng 30cpr + 30cpr pachet Alevia Compozitie: Ginseng Panax (extract standardizat 5% ginsenozide) 50mg Descriere: Panax Ginseng una din cele mai pretioase plante, este recunoscuta pentru proprietatile energizante si revigorante. Are si proprietati imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimuleaza functia sexuala si creste libidoul.Numar comprimate: 30+30.Mod de administrare: 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. Efecte:Creste energia si vitalitatea imbunatatind activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, incetineste procesul de imbatranire, imbunatateste performanta sexuala. Ginseng 30cpr+30cpr pachet AleviaProducator: Alevia ...

25,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ginseng Alevia pachet 1+1 gratis

Descriere: Ginseng 30cpr + 30cpr pachet Alevia

Compozitie: Ginseng Panax (extract standardizat 5% ginsenozide) 50mg 

Beneficii: Panax Ginseng una din cele mai pretioase plante, este recunoscuta pentru proprietatile energizante si revigorante. Are si proprietati imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimuleaza functia sexuala si creste libidoul.

Numar comprimate: 30+30.

Mod de administrare:  2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic.

Efecte: Creste energia si vitalitatea imbunatatind activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, incetineste procesul de imbatranire, imbunatateste performanta sexuala.

Ginseng 30cpr+30cpr pachet Alevia

Producator: Alevia

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: