Valeriana, 40 capsule, Hofigal
Pret redus

Valeriana, 40 capsule, Hofigal

Valeriana, 40 capsule, Hofigal are actiune pozitiva in tulburari cardiace pe fond nervos,dureri de stomac pe fond nervos sau pe baza de stres si emotii mari

13,40 RON17,82 RON- 4,42 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Valeriana, 40 capsule - Hofigal

Valeriana capsule, un supliment alimentar produs de Hofigal, are in compozitie 0.300 mg pulbere din radacina de valeriana, denumirea stiintifica (Valerianae radix) si excipienti pana la 0.440 g. Valeriana capsule este un produs natural pe baza de plante (pulbere din radacina de valeriana) cu urmatoarele actiuni terapeutice: are actiune pozitiva in tulburari cardiace pe fond nervos, dureri de stomac pe fond nervos sau pe baza de stres si emotii mari, in dureri menstruale asociate cu tulburari vegetative si labilitate psihica, greturi, in stari de nervozitate, in tulburari minore ale somnului, anxietate, migrene, ect. 

Produsul este un medicament traditional pe baza de plante pentru ameliorarea in simptome usoare de stres mental si de tulburari minore ale somnului. Pentru ameliorarea tulburarilor de somn, se administreaza 1 capsula de Valeriana cu o ora inainte de culcare.Pentru a obtine un efect optim de tratament, este recomandat administrarea produsului timp de 2 - 4 saptamani. denumirea stiintifica (Valerianae radix) si excipienti pana la 0.440 g. Valeriana capsule este un produs natural pe baza de plante (pulbere din radacina de valeriana) cu urmatoarele actiuni terapeutice: are actiune pozitiva in tulburari cardiace pe fond nervos, dureri de stomac pe fond nervos sau pe baza de stres si emotii mari, in dureri menstruale asociate cu tulburari vegetative si labilitate psihica, greturi, in stari de nervozitate, in tulburari minore ale somnului, anxietate, migrene, ect. 

Produsul este un medicament traditional pe baza de plante pentru ameliorarea in simptome usoare de stres mental si de tulburari minore ale somnului. Pentru ameliorarea tulburarilor de somn (insomnie), se administreaza 1 capsula de Valeriana cu o ora inainte de culcare. Pentru a obtine un efect optim de tratament, este recomandat administrarea produsului timp de 2 - 4 saptamani..

Compozitie:

0.300 mg pulbere din radacina de valeriana.

Contraindicatii:

Pacientii cu hipersensibilitate la pulbere de radacina de Valeriana. 

Doze si mod de administrare:

Administrare orala. Adolescenti cu varsta de peste 12 ani, adulti, varstnici 1 capsula de 2-4 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului. 

Prezentare: 40 capsule