Valeriana, 40 capsule, Hofigal
Pret redus

Valeriana, 40 capsule, Hofigal

In acest prospect puteti afla totul despre Valeriana planta - beneficii, proprietati. Valeriana este una dintre cele mai eficiente plante relaxante și calmante, tratează eficient insomnia. ajuta la reglarea tulburarilor de somn si reduce stresul. Valeriana capsule pe SamDistribution la preturi de producator!

13,40 RON 17,82 RON - 4,42 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Valeriana, 40 capsule - Hofigal

Valeriana capsule, un supliment alimentar produs de Hofigal, are in compozitie 0.300 mg pulbere din radacina de valeriana, denumirea stiintifica (Valerianae radix) si excipienti pana la 0.440 g. Valeriana capsule este un produs natural pe baza de plante (pulbere din radacina de valeriana) cu urmatoarele actiuni terapeutice: are actiune pozitiva in tulburari cardiace pe fond nervos, dureri de stomac pe fond nervos sau pe baza de stres si emotii mari, in dureri menstruale asociate cu tulburari vegetative si labilitate psihica, greturi, in stari de nervozitate, in tulburari minore ale somnului, anxietate, migrene, ect. 

Produsul este un medicament traditional pe baza de plante pentru ameliorarea in simptome usoare de stres mental si de tulburari minore ale somnului. Pentru ameliorarea tulburarilor de somn, se administreaza 1 capsula de Valeriana cu o ora inainte de culcare.Pentru a obtine un efect optim de tratament, este recomandat administrarea produsului timp de 2 - 4 saptamani. denumirea stiintifica (Valerianae radix) si excipienti pana la 0.440 g. Valeriana capsule este un produs natural pe baza de plante (pulbere din radacina de valeriana) cu urmatoarele actiuni terapeutice: are actiune pozitiva in tulburari cardiace pe fond nervos, dureri de stomac pe fond nervos sau pe baza de stres si emotii mari, in dureri menstruale asociate cu tulburari vegetative si labilitate psihica, greturi, in stari de nervozitate, in tulburari minore ale somnului, anxietate, migrene, ect. 

Produsul este un medicament traditional pe baza de plante pentru ameliorarea in simptome usoare de stres mental si de tulburari minore ale somnului. Pentru ameliorarea tulburarilor de somn (insomnie), se administreaza 1 capsula de Valeriana cu o ora inainte de culcare. Pentru a obtine un efect optim de tratament, este recomandat administrarea produsului timp de 2 - 4 saptamani..

Compozitie:

0.300 mg pulbere din radacina de valeriana.

Contraindicatii:

Pacientii cu hipersensibilitate la pulbere de radacina de Valeriana. 

Doze si mod de administrare:

Administrare orala. Adolescenti cu varsta de peste 12 ani, adulti, varstnici 1 capsula de 2-4 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului. 

Prezentare: 40 capsule

Planta Valeriana, beneficii, proprietati  

Denumirea stiintifica: Valeriana officinalis L. - Valeriana officinalis

Familia: Valerianaceae - valeriană

Valeriana - planta medicinala cunoscuta si apreciata in intreaga lume din antichitate. Numele său provine din latinescul valere - a fi sănătos. În medicina populară, rădăcina și rizomul de valeriană au fost utilizate în principal ca agent relaxant și sedativ,  in tratarea unor boli: insomnie, crampele stomacale, migrenă, isterie și epilepsie, De asemenea, ca tonic nervos. Utilizarea în medicina populară a fost confirmată pe deplin în cercetările științifice.

Beneficii si proprietati:

Valeriana este una dintre cele mai eficiente plante relaxante și calmante, ajuta la reglarea tulburarilor de somn si reduce stresul.

Ameliorează stările de tensiune, anxietate și hiperactivitate. 

Tratează eficient insomnia.

Proprietățile rădăcinii de valeriană permit calmarea colicilor intestinale și a durerilor asociate menstruației.

Aplicare:  Rădăcina de valeriană este recomandată pentru epuizare mentală, stări de tensiune nervoasă, anxietate, dificultăți de adormire, aritmii cardiace și tulburări nervoase ale sistemului digestiv. 

Rădăcina de valeriană este utilizată ca medicament sedativ și antispastic in medicina ayurveda pe bază de plante,.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.