Ceai Verde, 30 capsule, Parapharm

Ceai Verde, 30 capsule, Parapharm

Ceai Verde Parapharm 30 capsule

Descriere Ceai Verde ParapharmPreparatul este un superconcentrat de ceai verde (din 500kg de ceai verde se obtine 1kg de superconcentrat) decofeinizat cu proprietati curative deosebite. Acest extract este obtinut din frunze de ceai verde crescute in India in conditii biopure, certificat GMP.Compozitie: Ceai Verde ParapharmExtract standardizat din frunze de ceai verde 200mg (ce corespunde la 1,5 l ceai verde preparat cu metoda clasica), Maltodextrina 200mg.In ultimii ani s-au efectuat foarte multe studii clinice referitoare la efectele terapeutice ale ceaiului verde. Concluziile studiilor de specialitate sunt ca ceaiul verde:- este cel m ...

9,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ceai Verde Parapharm 30 capsule

Descriere Ceai Verde Parapharm 

Preparatul este un superconcentrat de ceai verde (din 500 kg de ceai verde se obtine 1kg de superconcentrat) decofeinizat cu proprietati curative deosebite. 

Acest extract este obtinut din frunze de ceai verde crescute in India in conditii biopure, certificat GMP. 

Compozitie Ceai Verde capsule: 

Ceai Verde Parapharm Extract standardizat din frunze de ceai verde 200 mg (ce corespunde la 1,5 l ceai verde preparat cu metoda clasica), 

Maltodextrina 200 mg. In ultimii ani s-au efectuat foarte multe studii clinice referitoare la efectele terapeutice ale ceaiului verde. Concluziile studiilor de specialitate sunt ca ceaiul verde: - este cel mai eficient antioxidant cunoscut, neutralizeaza radicalii liberi din organism (raspunzatori de imbatranirea prematura a celulelor - este cel mai eficient remediu natural in profilaxia si tratamentul bolilor tumorale - dizolva grasimile, stopeaza absorbtia acizilor grasi si a colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare- creste capacitatea de autoaparare a organismului. 

Recomandari: 

Consumand o singura capsula zilnic beneficiati de efectele benefice ale acestei plante minunate, cu o traditie milenara in medicina orientala. 

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, dimineata cu 20 min. inainte de micul dejun.  Se consuma cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai).  Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate. 

Producator: Parapharm 

Prezentare: Cutie x 30 cps Ceai verde

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: