Lipostop cu otet de Mere, 60 capsule, Parapharm

Lipostop cu otet de Mere, 60 capsule, Parapharm

Comanda Lipostop cu otet de Mere 60 capsule Parapharm de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret - ajuta la diminuarea stratului de tesut adipos din organism!

18,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Un supliment modern, Lipostop cu otet de mere si crom contine proprietati care ajuta la diminuarea stratului de tesut adipos din organism, fara ca acestea sa fie o influenta negativa pentru sanatatea organismului. Lipostop are in compozitia sa substante naturale benefice organismului uman. 

Depunerea grasimilor este impiedicata cu ajutorul otetului de mere in cazurile de consum constant al suplimentului Lipostop. Acesta nu are contraindicatii si se gaseste in forma concentrata (extract uscat). Apetitul pentru dulciuri este diminuat cu ajutorul actiunii sinergice a cromului si a manganului din compozitia Lipostop. In plus, tot cu ajutorul acestui proces este sporita capacitatea regenerativa a organismului si a capacitatii de munca. 

Depunerile adipoase se transforma in energie cu ajutorul consumului constant de Lipostop, iar acest proces este de ajutor pentru atingerea si mentinerea greutatii ideale. De asemenea, de ajutor in acest scop sunt si miscarea si un regim echilibrat si adecvat, slab in caloric.

COMPOZITIE:

In componenta Lipostop cu otet de mere si crom se regasesc urmatoarele ingrediente: vitamina C - 20 mg, Mangan - 2 mg, crom - 0,3 mg si extract uscat de otet de mere - 211 mg.

MOD DE ADMINISTRARE:

Este recomandata o doza de cate o capsula de Lipostop de doua ori pe zi, alaturi de un pahar cu apa sau suc de fructe, preferabil inainte cu 20 de minute de o masa principala.

Prezentare: 30 capsule

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: