Glucofer Plus Parapharm
La reducere!

Glucofer Plus, 30 capsule, Parapharm

Produsul Glucofer Plus este un supliment alimentar destinat persoanelor cu deficit de fier, astfel: copii, adolescenti, persoane care au suferit pierderi de sange si varstnici. Fierul bivalent sub forma de gluconat are o biodisponibilitate excelenta

18,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Glucofer Plus, 30 capsule, Parapharm

Produsul Glucofer Plus este un supliment alimentar destinat persoanelor cu deficit de fier, astfel: copii, adolescenti, persoane care au suferit pierderi de sange si varstnici. 

Fierul bivalent sub forma de gluconat are o biodisponibilitate excelenta, iar acidul ascorbic potenteaza absorbtia lui. Fierul, acidul folic, provitamina A, vitaminele B2 si B12 joaca un rol esential in hematopoieza. 

Prin administrarea unei singure capsule de glucofer plus timp de 40 de zile, se obtine normalizarea nivelului de fier in organism si implicit o stare fizica si intelectuala sanatoasa. 

Administrare Glucofer Plus:

se recoamnda consumul de 1 capsula pe zi cu un pahar de lichid de preferinta cu 30 min. inainte de masa. 

Actiune Glucofer Plus: Ajuta persoanele cu deficit de fier: Glucofer Plus Parapharm x 30 capsule 

Prezentare Cutie x 30 capsule 

Producator: Parapharm

Parapharm
6421971000556

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.