Virility Max, 4 capsule potenta maxima

Virility Max, 4 capsule potenta maxima

Virility Max - capsule potenta maxima

Comanda Virility Max 4 capsule formula 100% naturala pentru barbati de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Virility Max prospect: supliment ce sporeste in mod semnificativ apetitul

85,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
2 79,00 RON Pana la 12,00 RON
3 77,00 RON Pana la 24,00 RON
5 76,00 RON Pana la 45,00 RON
 In stoc
 

 

 

Virility Max mod de administrare si doze recomandate

Performantele sexuale optime sunt secretul unei circulatii sanatoase a sangelui in organism. Alimentatia nesanatoasea, fumatul sau varsta inaintata pot duce la o circulatie deficitara a sangelui. Un tonic sexual, Virility Max este de ajutor pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, acesta asigurand optimizarea performantelor sexuale, sanatatea sexuala si pastrarea nivelelor crescute de vitalitate si energie.

Virility Max actioneaza cu efecte benefice pentru disfunctiile erectile. Administrarea produsului constituie cel mai prolific mod de a prelungi contactul sexual prin erectie puternica si de a spori potenta la barbati.

Virility Max prospect, 4 pilule:

Un supliment natural pentru barbati, Virility Max are la baza o formula 100% naturala, o alegere sanatoasa in detrimentul produselor chimice. Virility Max are la baza o formula conceputa pentru sporirea performantelor sexuale masculine. Aceasta contine o multime diversificata de plante care au efect afrodisiac si stimuleaza dorinta sexuala.  Virility Max nu produce efecte adverse asupra organismului.

Beneficii:

Durata efectelor Virility Max este una indelungata, produsul fiind remediul optim pentru barbatii care isi doresc obtinerea si pastrarea unei erectii puternice.

  • cantitatile optime de extracte naturale din componenta pot actiona ca stimulant pentru dorinta sexuala
  • sporeste in mod semnificativ apetitul sexual
  • contribuie la obtinerea erectiei la scurt timp dupa administrare
  • ajuta la mentinerea penisului in stare erecta pana la momentul ejacularii
  • previne ejacularea precoce
  • sporeste cantitatea de sperma pentru orgasme puternice si prelungeste contactul sexual

Virility Max are un randament cu aproximativ 80% peste alte produse de gen, principalele sale atuuri fiind lipsa efectelor adverse si rapiditatea cu care actioneaza asupra disfunctiei erectile, si este cel mai bun si mai eficient mod de a creste pe cale naturala potenta si de a prelungi contactul sexual. Durata efectelor Virility Max este una indelungata, produsul fiind remediul optim pentru barbatii care isi doresc obtinerea si pastrarea unei erectii puternice.

Virility Max are in componenta plante ale caror proprietati medicinale actioneaza pentru reducerea starilor de stres si oboseala. Fiecare barbat ar trebui sa foloseasca Virility Max ca pe o "arma" pentru recapatarea increderii in capacitatile sale. Psihicul barbatului poate fi afectat grav de problemele de insuficienta sau disfunctie erectila, de aceea trebuie identificate si remediate la momentul potrivit. Tocmai din acest motiv, Virility Max este un atuu de care ar fi pacat sa nu va folositi.

  • Rhodiola Rosesa 80 mg
  • Panax Ginseng 80 mg
  • Lydium  Chinesse 60 mg
  • Cortex Cinnamon 20 mg
  • TOTAL = 450 mg

Compozitie:

Tribulus Terrestrs 85 mg, Panax Ginseng 80 mg, Lycium Chinesse 60 mg, Rhodiola Rosea 80 mg, Epimedium 125 mg, Cortext Cinnamon 20 mg. Total: 450 mg

Mod de administrare:

Se recomanda consumul unei capsule pe zi, alaturi de un pahar cu apa, cu 30 de minute inainte de contacul sexuale.

Proprietatile benefice pe care Virility Max le genereaza se pot simti si dupa nu mai putin de trei zile.

4786255529102

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.