Leucoplast transparent, 1,5 cm x 5 m, Minut

Leucoplast transparent, 1,5 cm x 5 m, Minut

Leucoplast transparent, 1,5 cm x 5 m, Minut Descriere: Leucoplast Transparent, dimensiuni rola: 1,5 cm x 5 m, Marca Minut, este un leucoplast hipoalergenic, permeabil la aer, apa si la vaporii de apa, ideal pentru o piele sensibila. Confera o prindere solida si o desprindere usoara fara durere. Utilizat in scopuri medicale ca plasture adeziv pentru fixarea pansamentelor medicale pe suprafata pielii. Se aplica pe pielea uscata si curata. Precautii: A se pastra la loc inchis si racoros, ferit de lumina soarelui la temperaturi intre 15 -30 °C. Forma de ambalare: ambalat individual in cutie, dimensiuni: 1,5 cm x 5 m. Folosit pentru sustinerea pansamentelor si fixarea drenelor sau intubatiilor

1,24 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
101,21 RONPana la 0,30 RON
 In stoc
 

 

Leucoplast transparent, rola 1,5 cm x 5 m

Descriere: Leucoplast transparent, este un leucoplast hipoalergenic, permeabil la aer, apa si la vaporii de apa, ideal pentru o piele sensibila. 

Confera o prindere solida si o desprindere usoara fara durere. 

Utilizat in scopuri medicale ca plasture adeziv pentru fixarea pansamentelor medicale pe suprafata pielii. Se aplica pe pielea uscata si curata. 

Precautii: a se pastra la loc inchis si racoros, ferit de lumina soarelui la temperaturi intre 15 - 30° C. 

Forma de ambalare: rola de leucoplast transparent, ambalat individual in cutie,

Dimensiuni: 1,5 cm x 5 m. 

Tip produs: Leucoplast,

Leucoplast, folosit in scopuri medicale pentru sustinerea pansamentelor si fixarea drenelor sau intubatiilor,  leucoplast hipoalergenic, impermeabil, ce confera o prindere solida si o dezlipire usoara, fara durere. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: