Balsam pentru calcaie crapate, 30 ml, Maria Treben

Balsam pentru calcaie crapate, 30 ml, Maria Treben

Balsam pentru calcaie crapate, iritate, uscate, 30 ml, Maria Treben. Balsamul este o crema pentru calcaie crapate dupa o reteta originala Maria Treben, un produs Quantum Pharma, pentru calcaie crapate, iritate, uscate ( reda finetea calcaielor intarite, uscate si crapate). Ingrediente: imidazolidinil uree, lanolina, metil paraben, tinctura de benzoe, parfum. Mod de utilizare: se aplica balsamul intr-un strat subtire pe calcaie si se maseaza usor pana la absorbtie completa. O solutie naturala, remediu si tratament pentru calcaie crapate si uscate. Prezentare: 30 ml. Producator: Quantum Pharma

7,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Balsam pentru calcaie crapate, iritate, uscate, 30 ml, Maria Treben

Balsam pentru calcaie dupa o reteta originala Maria Treben, un produs Quantum Pharma, pentru calcaie crapate, iritate, uscate - reda finetea calcaielor intarite, uscate si crapate.

Ingrediente: imidazolidinil uree, lanolina, metil paraben, tinctura de benzoe, parfum.

Mod de utilizare: se aplica balsamul intr-un strat subtire pe calcaie si se maseaza usor pana la absorbtie completa.

O solutie naturala, remediu si tratament pentru calcaie crapate si uscate.

Prezentare: 30 ml.

Producator: Quantum Pharma

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa