Crema uree 20% ulei argan, 150ml, Transvital

Crema uree 20% ulei argan, 150ml, Transvital

Crema cu Uree si Ulei de Argan virgin este un produs ideal destinat pentru protejarea, hidratarea si cicatrizarea pielii uscate, crapate si iritate. Are efecte benefice extraordinare asupra epidermei si proprietati hidratante si cicatrizante.

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Crema uree 20% ulei argan - 150ml, Transvital

Produsul Crema cu Uree si Ulei de Argan de la Transvital este destinat pentru protejarea, hidratarea si cicatrizarea pielii uscate, crapate si iritate. Este utilizat pentru îmbunătăți textura și aspectul pielii, exfoliază blând și elimină scuamele, reduce rugozitatea și uscăciunea pielii.

Crema cu uree regenereaza, hraneste si hidrateaza pielea, reface bariera hidrolipidica, combate imbatranirea cutanata si contribuie la reducerea celulitei.

Urea este un activ bine tolerat de piele, regăsit în preparate cosmetice și dermatologice, apreciat pentru efectul intens hidratant și keratolitic. Urea este un factor natural de hidratare ce se regăsește în mod natural în piele, localizată acolo unde se leagă umiditatea. 

Persoanele cu dermatită atopică sau psoriazis au pielea cu conținut mai redus de uree. Pielea normală conține aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. 

Beneficiile produsului Crema uree:

  • exfoliază blând și elimină scuamele
  • ajuta la hidratarea si cicatrizarea pielii uscate
  • îmbunătățeste textura și aspectul pielii

Compozitie Crema uree Transvital:

Aqua, Urea, Petrolatum, Propylene glycol, Cetearyl alcoohol, Polysorbate 60, Paraffinum liquidum, Argania spinosa kernel oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric acid, Triethanolamine.

  • Uree - recunoscută pentru proprietățiile sale keratolitice, emoliente și hidratante, favorizează retenția de apă la nivelul pielii. Ajută la îndepărtarea pielii descuamate și încetinește creșterea excesivă a stratului cornos, menținând nivelul de keratină din piele în limite normale.
  • Uleiul de Argan - este recunoscut pentru proprietățile sale revitalizante și hidratante. Obţinut prin presare la rece a seminţelor, care conţine substanţe deosebit de valoroase pentru organismul uman.

Mod de administrare Transvital Crema uree:

Se aplica pe pielea afectata, in strat subtire si se maseaza pana la absorbtie completa.

Prezentare: 150 ml

Data ultimei actualizari: 13-04-2022 

Parapharm
6421972000685

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.