Momordica Charantia 40 comprimate Hofigal
Pret redus

Momordica Charantia 40 comprimate Hofigal

Momordica Charantia 40 comprimate Hofigal Descriere:Momordica Charantia 40 compr Hofigal Rol de echilibrare a metabolismelor glucidic si lipidic; stimulator al sistemului imunitar; boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemia, insuficienta renala cronica. Compozitie:(un comprimat) 500 mg pulbere din fructul de Momordica charantia (castravete amar) excipienti pana la 900 mg. Actiune: produs destinat suplimentarii dietei indicate in principal pentru diabetul de tip II si sindromul metabolic datorita proprietatilor hipoglicemiante realizata prin intermediul polipeptidului-P cu activitate asemanatoare insulinei si care stimuleaza celulele Langerhans pancreatice. Preparatul se adreseaza in egala masura si persoanelor sanatoase, cu eventuala predispozitie la diabet,

12,96 RON13,60 RON- 0,64 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Momordica 500 mg (castravete amar) 40 comprimate, Hofigal

Momordica 500 mg

Descriere: Momordica Charantia 40 comprimate, producator Hofigal

Rol de echilibrare a metabolismelor glucidic si lipidic;

stimulator al sistemului imunitar;

boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemia,

insuficienta renala cronica.

Compozitie: 

un comprimat are in compozitie 500 mg pulbere din fructul de Momordica charantia (castravete amar) excipienti pana la 900 mg.

Actiune:

produs destinat suplimentarii dietei indicate in principal pentru diabetul de tip II si sindromul metabolic datorita proprietatilor hipoglicemiante realizata prin intermediul polipeptidului-P cu activitate asemanatoare insulinei si care stimuleaza celulele Langerhans pancreatice. 

Preparatul se adreseaza in egala masura si persoanelor sanatoase, cu eventuala predispozitie la diabet, pentru scaderea riscului de aparitie a acestei boli prin mentinerea glicemiei in limita variatiilor normale. 

Produsul regleaza in acelasi timp nivelul sangvin al trigliceridelor si colesterolului, normalizeaza raportul LDL / HDL colesterol scazand astfel riscul de aterogeneza si implicit de boli cardiovasculare (cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala sistemica) la care contribuie si efectul antioxidant al plantei.

Are actiune remineralizanta si vitaminizanta, antiinflamatorie, imunostimulanta nespecifica a organismului; antimutagenica, vermifuga, antibacteriana, antioxidanta, depurativa, diuretica, stomahica, aperitiva, laxativa, tonica. 

Recomandari:

supliment alimentar cu rol de echilibrare a metabolismelor glucidic si lipidic (diabet zaharat tip II, dislipidemii, sindrom metabolic); stimulator al sistemului imunitar la adolescenti, varstnici, fumatori, alcoolici, suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta dupa boli infecto-contagioase; boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemia, insuficienta renala cronica. 

Contraindicatii:

in sarcina (are actiune abortiva); in cursul tratamentelor de fertilitate; in perioada de alaptare (deoarece trece in lapte); la persoanele hipoglicemice; copii pana la varsta de 7 ani. 

Precautii:

in perioada administrarii se recomanda un examen clinic si de laborator periodic al glicemiei si colesterolului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. Reactii adverse: in cazuri sporadice pot sa apara dureri abdominale si diaree. 

Interactii cu alte medicamente: poate potenta actiunea hipogliceminanta a insulinei si a medicamentelor antidiabetice si actiunea medicamentelor hipocolesterolemiante. 

Mod de administrare

Adulti: 2 - 6 comprimate pe zi in functie de afectiune si nivelul glicemiei, sau dupa recomandarea medicului; 

Copii (peste 7 ani): 1 - 2 comprimate pe zi, in functie de afectiune si nivelul glicemiei numai la recomandarea si supravegherea medicului. 

Se poate administra si in cure, numai dupa recomandarea medicului. 

Forma de prezentare

cutie plianta continand 20 / 40 comprimate; 2 / 4 blistere; (10 comprimate / blister). 

Conditii de pastrare: 

A se pastra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original! 

A nu se depasi doza zilnica recomandata! 

A se citi recomandarile inainte de utilizare! 

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! 

A nu se lasa la indemana copiilor!

Momordica Charantia 500 mg,40 comprimate - Hofigal

Producator: Hofigal