Momordica Charantia

Hofigal, Momordica 0.5g Charantia, 60 capsule

Mormondica Charantia 0.5 g castravete amar capsule, supliment alimentar Marca Hofigal, pentru diabet: ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge, precum și a colesterolului LDL la persoanele cu diabet.

18,85 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Hofigal - Mormondica Charantia 0.5 g castravete amar capsule

Mormondica Charantia 0.5 g castravete amar capsule, supliment alimentar Marca Hofigal, pentru diabet: ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge, precum și a colesterolului LDL la persoanele cu diabet.

Recomandari: in Diabet, in cazul bolilor cronice cardiovasculare, in cazul in care valorile colesterolului in sange sunt crescute in termeni medicali Hipercolesterolemia, un remediu natural caz de insuficienta renala cronica, mai poate fi un remediu in caz de suprasolicitare fizica sau intelectuala.

Castravetele amar - Mormondica Charantia beneficii:

Castravete amar Mormondica Charantia are un indice glicemic foarte scăzut (15) și, prin urmare, poate fi consumat de persoanele cu diabet. Cele mai recente date arată că consumul regulat al acestei legume poate ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge, precum și a colesterolului LDL. Substanțele conținute în castravele amar stimulează eliberarea de insulină de către pancreas și astfel contracarează hiperglicemia.

Ingrediente/comprimat

Hofigal - Supliment alimentar 100% natural cu Mormondica Charantia, castravete amar 500 mg fruct uscat 0,5 g, 361,40 mg extract din fructe și părți aeriene de Castravete-amar, carbonat de magneziu, extract din tuberculi de Topinambur* (Helianthus tuberosus) – îndulcitor, emulsifiant - polivinilpirolidona K30. 

Mod de administrare/doze:

Ca supliment alimentar - Adulti: 2 - 6 comprimate pe zi (în funcţie de nivelul glicemiei din sânge) sau la recomandarea specialistului diabetolog.

Copii (în vârstă de peste 7 ani): 1 - 2 comprimate pe zi numai la recomandarea specialistului diabetolog.

Contraindicatii:

in sarcina (are actiune abortiva); in cursul tratamentelor de fertilitate; in perioada de alaptare (deoarece trece in lapte); la persoanele hipoglicemice; copii pana la varsta de 7 ani. 

Precautii:

in perioada administrarii se recomanda un examen clinic si de laborator periodic al glicemiei si colesterolului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. Reactii adverse: in cazuri sporadice pot sa apara dureri abdominale si diaree. 

Interactii cu alte medicamente: poate potenta actiunea hipogliceminanta a insulinei si a medicamentelor antidiabetice si actiunea medicamentelor hipocolesterolemiante. 

Produsul contribuie la menţinerea nivelului de glucoză din sânge în limite normale si de adreseaza persoanelor sănătoase cu eventuală predispoziţie de creştere a nivelului de zahăr din sânge.

În perioada administrării se recomandă controlul periodic al glucozei şi colesterolului din sânge; produsul poate potenţa acţiunea hipogliceminantă a insulinei şi a altor produse cu rol de reglare a glicemiei sau a colesterolemiei.

Utilizarea Mormondica Charantia, castravete amar 0,5g se face în cure numai la recomandarea specialistului diabetolog.

Producator: Hofigal

Mormondica Charantia 0.5 g castravete amar capsule, un supliment alimentar 100% natural Marca Hofigal face parte din categoria de tratamente si remedii naturale ''DIABET " pe SamDistribution un magazin plafar online cu remedii naturiste si suplimente naturale.

Hofigal
5944723007982
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.