Puterea calului, gel reumatic, reumatism, 250 ml, Crevil

Puterea calului, gel reumatic, reumatism, 250 ml, Crevil

Puterea calului, gel reumatic, reumatism | Crevil - circulatie perifericaG el reumatic - Pferdebalsam, stimuleaza si revitalizeaza muschii si picioarele obosite, activeaza partile obosite ale corpului in doua etape: rece si cald .Puterea Calului este o crema cu ardei iute sub forma de gel, ajuta persoanele cu circulatie periferica deficitara. Puterea calului, gel cu ardei iute ( chili ), 250 ml, este un gel reumatic, cu ingrediente active: mentol, camfor, ulei de eucalipt si extracte din plante, acest gel reumatic ( antiinflamator ) stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui, pentru picioare obosite ( picioare si muchi ), este indicat ca tratament pentru intinderi musculare, dureri musculare si de oase, iar extractul de ardei rosu da senzatia de caldura si relaxare este idea ...

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Puterea calului, gel reumatic, reumatism | Crevil - circulatie periferica

Gel reumatic - Pferdebalsam, stimuleaza si revitalizeaza muschii si picioarele obosite, activeaza partile obosite ale corpului in doua etape: rece si cald. Puterea Calului este o crema cu ardei iute sub forma de gel, ajuta persoanele cu circulatie periferica deficitara. 

Puterea calului, gel cu ardei iute (chili), 250 ml, este un gel reumatic, cu ingrediente active: mentol, camfor, ulei de eucalipt si extracte din plante, acest gel reumatic (antiinflamator) stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui, pentru picioare obosite (picioare si muchi), este indicat ca tratament pentru intinderi musculare, dureri musculare si de oase, iar extractul de ardei rosu da senzatia de caldura si relaxare este ideal pentru masaj.

Utilizare: se aplica pe piele si se maseaza pana la absortie totala.

Prezentare cutie 250 ml

Producator Crevil Cosmetics Germania

Distribuim gama de produse cosmetice Crevil in farmacii

S-ar putea sa-ti placa