Balsam, gel Puterea Ursului, 250 ml, Herbamedicus

Balsam, gel Puterea Ursului, 250 ml, Herbamedicus

Balsam Gel Puterea Ursului contine extracte de Arnica,ardei iute si Musetel. Extractul de Arnica beneficii terapeutice si utilizare: Arnica Montana actioneaza ca un antiinflamator natural.

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
12 11,00 RON Pana la 12,00 RON
 In stoc
 

 

 

Balsam Gel Puterea Ursului

Balsamul Gel Puterea ursului contine extracte de Arnica, ardei iute si Musetel. Acest produs este recomandat doar pentru uz extern.

Utilizare balsamului gel Puterea Ursului se poate aplica pe locul dureros si apoi se maseaza usor pana se absoarbe in piele. Procedura se poate repeta de 2-3 ori pe zi.

Extractul de Arnica beneficii terapeutice si utilizare:

Arnica a fost folosita in medicina populara de-a lungul vremurilor, pentru capacitatea sa de a accelera vindecarea tesuturilor.

Arnica Montana este considerata a fi o metoda de imbunatatire a circulatiei sanguine, care permite oxigenului sa ajunga mai repede la celula.

Folosita local, Arnica Montana este prezentata ca o modalitate excelenta de a accelera vindecarea vanatailor si entorsei si este folosita ca tratament alternativ in cazul ranilor asociate sportului.

Arnica Montana actioneaza ca un antiinflamator natural. Remediile naturiste si medicamentoase in diverse forme farmaceutice: unguente, creme, balsamuri sau geluri obtinute din extractul de Arnica sunt adesea considerate a fi un tratament preferential pentru ulcerele piciorului la pacientii diabetici.

In medicina naturista, arnica a fost utilizata pentru migrene, dureri de cap si tensiune musculara. Extractul din Arnica are efecte sedative care amelioreaza durerea și relaxeaza muschii.

In articulatii dureroase cauzate de reumatism, aplicarea de gel Puterea ursului poate reduce tumefierea si durerea, oferind dublu actiune pentru cei care sufera de articulații dureroase.

Ardeiul iute (Capsaicina) efecte si beneficii:

Amelioreaza durerea cu Capsaicina din extractul din ardeiul iute.

Capsaicina din extractul de ardeiul iute este eficace in poliartrita reumatoida in principal ca substanta antiinflamatorie și analgezica. 

Durerea este cel mai dificil aspect al reumatismului. Prima si cea mai importanta strategie de tratament pentru reumatism implica reducerea durerii.

Cremele, unguentele sau gelurile care au in compozitie extract de ardei iute substanta activa care actioneaza este Capsaicina, considerata un popular remediu pentru durerea articulara datorata artritei si altor afectiuni musco-scheletice dureroase. Este considerata eficienta chiar si pentru articulatii profunde, cum ar fi spatele, soldurile si umerii.

Prezentare: 250 ml

4009737307068

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa