Crema lejera regeneranta de noapte Apidermin lejer 50 ml Complex Apicol

Crema lejera regeneranta de noapte Apidermin Lejer, 50 ml, Complex Apicol

Crema lejera regeneranta de noapte Apidermin lejer cu laptisor de matca, vitamina E, unt de cacao 50 ml Complex Apicol. Se adreseaza tenurilor normale sau mixte, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii printr-o formula lejera. 

18,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Crema lejera regeneranta de noapte Apidermin lejer

Descriere

Apidermin lejer, crema regeneranta de noapte cu laptisor de matca, vitamina E, unt de cacao de la Complex Apicol. 

Apidermin lejer, crema regeneranta de noapte se adreseaza tenurilor normale sau mixte, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii printr-o formula lejera. 

Apidermin lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani intr-o formula lejera pentru noapte, imbogatita cu un complex regenerant in care accentul se pune pe laptisorul de matca, produs miraculos al stupului, uleiul de samburi de caise si vitamina A. Vitamina A va fi absorbita cel mai bine de piele in timpul noptii, creand alaturi de vitamina E si untul de cacao un mix hranitor. 

Pielea fetei, rasfatata de substante active de origine naturala este o piele fericita. 

Cantitate: 50ml 

Apidermin lejer, crema regeneranta de noapte se adreseaza tenurilor normale sau mixte. 

Producator: Complex Apicol

Data ultimei actualizari: 12.12.2022

6420287000908

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.