Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

-10%
Colagen si Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb

Colagen si Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb

Marca: Interherb

 

 

Pret: 27.41 Lei

Pret: 24.70 Lei

In stoc

Adauga in cosComanda acest produs

Colagen si Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb

Colagen si Acid Hialuronic Forte descriere:


Pielea aste alcătuită 75% din colagen. Acesta este factorul esențial de legătură între proteinele diferitelor structuri ale tegumentului. Acțiunea razelor solare, a poluatorilor atmosferici cât și consecințele îmbătrânirii pielii indiferent de sex diminuează producția de colagen și în consecință apare îmbătrânirea și deteriorarea pielii cu apariția ridurilor, scăderea mobilității articulare datorită diminuării masei osoase.  Se cunosc 27 de tipuri diferite de colagen, proteina esențială a țesutului conjunctiv. Tipul I de colagen se găsește la nivelul tegumentelor,  tendoanelor și oaselor. Tipul II îl găsim la nivelul mușchilor. Structura pielii e reprezentată de fibroblaste, elastină și acidul hialuronic  răspunzător de hidratarea corespunzătoare a tegumentului. Cantitatea și calitatea acestora influențează aspectul și calitatea   tegumentelor. Pielea facială a persoanelor tinere este mătăsoasă, moale și fină. Pielea vârstnicilor este dependentă de modificarea compoziției epidermului și dermului.

Pielea tânără: cuticula,epiderma,derma,hipoderma.

Pielea îmbătânită: elastina,c olagen, celule grăsoase, musculatura.

Concentrația de colagen scade semnificativ cu înaintarea în vârstă și în consecință apare îmbătrânirea și subțierea pielii. Fibrele elastice își pierd integritatea iar concentrația lor la nivelul epidermei și dermei scade semnificativ. Ca urmare, apar ridurile iar elasticitatea pielii  devine semnificativ redusă. Cu trecerea anilor acidul hialuronic din compoziția dermului și epidermei scade cantitativ și calitativ iar pielea își modifică hidratarea și luminozitatea. Colagenul este responsabil de elasticitatea pielii iar acidul hialuronic de gradul ei de hidratare. Putem spune că colagenul  are un rol deosebit de important în organismul nostru, pentru structura tegumentelor și oaselor.

Cu înaintarea în vârstă scăderea concentrației de colagen și acid hialuronic pe de o parte iar acțiunea nocivă a razelor solare și a poluanților pe de altă parte necesită aport de colagen și acid hialuronic pentru a preveni apariția ridurilor și a facilita menținerea prospețimii și a hidratării pielii.

Utilizarea produselor evoluate INTERHERB "Colagen si Acid hialuronic Clasic” și "Forte” de infrumusețare prin componentele lor protejează integritatea pielii,părului și unghiilor împiedicând deteriorarea  acestora. Colagenul,acidul hialuronic și complexele libere de aminoacizi sunt ușor absorbabile și cu capacitate mare de acțiune. Produșii bioactivi contribuie la menținerea hidratării și elasticității pielii și a mobilității musculare. În produsul INTERHERB " Colagen și acid hialuronic Extra” de înfrumusețare principiile active  din rodie și polifenolii din struguri cât și oligoelementele antioxidative (seleniu, zinc, cupru) respectiv vitamina B2 protejează împotriva stresului oxidativ. Menținerea integrității părului, pielii și unghiilor este asigurată de seleniu, zinc, cupru și  în oarecare măsură de vitamin B2 și B3. Produsul INTERHERB MAN” Colagen și acid hialuronic” cu o formulă specială se adresează bărbaților prin suplimentarea de cupru,zinc și vit.C contribuind la menținerea tinereții și a bărbăției.

Colagen si Acid Hialuronic Forte - Conținut ridicat de ingrediente active pentru o piele mai frumoasa!

Colagenul este o proteină complexă, un schelet indispensabil al structurii pielii. Radiațiile solare, poluarea aerului și procesele de îmbătrânire încetinesc producția de colagen indiferent de sex, cu semne vizibile la structura pielii și a cartilajului osos. Produsul nostru conține colagen, acid hialuronic și vitamina C, care sunt ușor de folosit pentru organism. Acidul hialuronic este un material de construcție pentru cartilaje. Vitamina C contribuie la formarea corespunzătoare a colagenului și, prin urmare, pentru a menține starea și funcția normală a pielii.
Ingredientul activ este o substanță de înaltă puritate, colagen foarte eficient și extract de acid hialuronic.

Cele mai semnificative utilizări ale colagenului sunt de a ajuta la susținerea sănătății pielii și la reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor. Alte beneficii ale colagenului includ sănătatea părului și a unghiilor, sănătatea articulațiilor, recuperarea rănilor și sănătatea dentară.

Colagenul are în mod obișnuit forma de fibrilă lungă, în special în țesuturile fibroase conjunctive, cum ar fi ligamentele, pielea și tendoanele. Tipurile suplimentare de țesut care conțin colagen includ oasele, cartilajul, vasele de sânge, corneea, intestinele și dinții. Colagenul este, de asemenea, o componentă primară a endomysiului, un strat de țesut conjunctiv în mușchi. Acesta reprezintă cel puțin un procent din greutatea țesutului muscular în general, deși această cifră crește la șase la sută pentru mușchii tendinosi.

Ingrediente / tabletă colagen si Acid Hialuronic Forte:
Extract de colagen, vitamina C (acid ascorbic), extracte de acid hialuronic, CRESTERI (celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu, hidroxipropil metil celuloză) inhibitori antiaglomeranți (talc, stearat de magneziu, polietilenglicol), coloranți (titan dioxid de carbon, roșu carmin).

Ingredient activ / zilnic (1 comprimat Colagen si Acid Hialuronic Forte):

Colagen: 500,0 mg
Vitamina C: 200,0 mg RDA *: 250%
Acid hialuronic: 50,0 mg
RDA *: Valoarea de referință recomandată zilnică pentru adulți.

Consumul sugerat:  1 comprimat pe zi de colagen si acid Hialuronic Forte
Marca: Interherb
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002