Supliform gel, celulita, vergeturi, metoda de slabit, Hofigal
Pret redus

Supliform gel, celulita, vergeturi, metoda de slabit, Hofigal

Supliform | gel celulita | vergeturi | metoda de slabit | HofigalSupliform - Hofigal, gel anticelulitic Supliform - produs natural din extracte de iedera (Hedera helix), castan salbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) si uleiuri esentiale. Supliform gel datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitia lui accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, amelioreaza durerile reumatice,este un vasculoprotector ,are efect antioxidant si antiinflamator,este usor revulsiv, are o actiune lipolitica de indepartare a depunerilor inestetice de grasimi. Supliform gel reface tonusul muscular, structura si proprietatile de elasticitate ale colagenului din tesuturi.Are o actiune revigoranta si hidratanta ce confera pielii unaspect placut si catifelat ...

57,84 RON61,00 RON - 3,16 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Supliform | gel celulita | vergeturi | metoda de slabit | Hofigal

Supliform - Hofigal, gel anticelulitic 

Supliform - produs natural din extracte de iedera (Hedera helix), castan salbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) si uleiuri esentiale. Supliform gel datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitia lui accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor,

amelioreaza durerile reumatice,este un vasculoprotector ,are efect antioxidant si antiinflamator,este usor revulsiv, are o actiune lipolitica de indepartare a depunerilor inestetice de grasimi. Supliform gel reface tonusul muscular, structura si proprietatile de elasticitate ale colagenului din tesuturi.

Are o actiune revigoranta si hidratanta ce confera pielii un aspect placut si catifelat si redandu-i stralucirea naturala.

Supliform gel este recomandat in : celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite in dureri reumatice musculare si articulare,precum si in fragilitate vasculara, tulburari in circulatia periferica.

Supliform gel se aplica intr-un strat subtire de 1- 3 ori pe zi prin masaj usor pe zonele afectate timp de 10 - 15 minute. 

Este indicat a se utilizeaza in cure de minimum 10- 12 zile.

Prezentare: 500 ml.

Producator: Hofigal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.