Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2
La reducere!

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2, 500ml, Swedish Nutra

Formula speciala Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2, 500ml, Swedish Nutra este conceputa pentru sanatatea articulatiilor, contribuie la diminuarea simptomelor poliartritei reumatoide. Asigura refacerea rapida a cartilagiilor si a tesutului ligamentelor.

110,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2, 500ml, Swedish Nutra [7308829100936]

Formula special Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2, 500ml, Swedish Nutra este conceputa pentru sanatatea articulatiilor, contribuie la diminuarea simptomelor poliartritei reumatoide. Asigura refacerea rapida a cartilagiilor si a tesutului ligamentelor.

Colagenul este o proteină cu proprietăți unice. În primul rând, este foarte flexibil și în același timp durabil. El este cel care protejează organele interne, inclusiv rinichii, ficatul și stomacul, creând un strat protector în jurul lor, care le menține în poziție. 

Colagenul este un element important al articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor. Are, de asemenea, un efect benefic asupra sistemului imunitar, deoarece tine la distanta microbii, celulele canceroase și toxinele.

Este, de asemenea, prezent în cantități semnificative în oase, fiind responsabil de rezistența și elasticitatea acestora. Cu alte cuvinte, deficitul de colagen face ca organismul să îmbătrânească.

Ce este colagenul hidrolizat?

În timp ce colagenul este o proteină naturală produsă de corpul nostru pentru a menține fermitatea pielii si sanatatea articulatiilor, colagenul hidrolizat este un tip de colagen care este produs prin procese chimice. Colagenul hidrolizat este obtinut din țesutul conjunctiv, care este descompus cu enzime și apă. Procesul de conversie se numește hidroliză. 

Colagenul ajută la structurarea pielii, sustine sanatatea părului si reface ligamentele si articulatiile Cea mai bună sursă naturală de colagen este peștele. 

Colagenul hidrolizat are un puternic efect de hidratare și regenerare. Redă elasticitatea și coeziunea țesuturilor. În același timp, este foarte bine tolerat de corpul uman, deci nu provoacă reacții alergice. Proprietățile colagenului sunt observate cel mai ușor în îngrijirea pielii.

Beneficii si indicatii colagen hidrolizat tip 2:

✔️Impreuna cu cele 9 ingrediente, acest produs asigura tot necesarul de colagenul hidrolizat tip 2 intr-o singura doza de 15 ml;

✔️Recomandat pentru dureri articulare produse de mobilitate redusa, ligamente ,coxartroza, gonartroza, osteoartrita,  precum si alte afectiuni reumatismale;

✔️Reduce aspectul neplacut al ridurilor si celulitei

✔️Asigura sanatatea incheieturilor si a cartilajelor, a musculaturii si a oaselor, a tesutului conjunctiv si a a tendoanelor.

✔️Imbunatateste sanatatea parului

✔️Accelereaza refacerea dupa traumatisme ale muschilor, oaselor, cartilagiilor si tendoanelor, inclusiv (rupturi musculare, luxatii, tendinite, etc);

✔️Grabeste Vindecarea Ranilor

Administrare:

Se administreaza 15 ml pe zi de preferat seara, inainte de culcare.

Ajunge pentru 33 de zile de administrare

Ingredientele suplimentului colagen Hidrolizat Tip 2:

  • Colagen Hidrolizat Tip 2 (PurePeptide 5000mg)
  • Condroitina Sulfat – 250mg
  • Glucozamina Sulfat – 250mg
  • MSM – 250mg
  • Turmeric – 1mg
  • L-Carnitina – 250mg
  • Ceai Verde – 5mg
  • Vitamina D3 – 15 mg
  • Vitamina C – 120 mg
  • Vitamina B12 – 5 ug

Avizat de M.S.din Romania - Notificare Nr. 1791 / 2018

Prezentare:

500ml

7308829100936
Produs nou
Fisa tehnica
Beneficii:
reface cartilajul articular
Administrare:
15 ml / zi
Compozitie:
colagen hidrolizat tip 2
Ultima actualizare:
11.08.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.