Colagen Lichid Hidrolizat tip 1 si 3
La reducere!

Colagen Hidrolizat tip 1 si 3, 10000mg, 500ml, Swedish Nutra

Colagen Lichid Hidrolizat tip 1 si 3, 500ml, Swedish Nutra este un supliment alimentar lichid care conține colagen de tip 1 și 3 și un complex de vitamine și minerale.

103,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colagen Lichid Hidrolizat tip 1 si 3 (10000 mg), 500ml, Swedish Nutra

Colagen Lichid Hidrolizat tip 1 si 3, 500ml, Swedish Nutra este un supliment alimentar lichid care conține colagen de tip 1 și 3 și un complex de vitamine și minerale.

Proprietăți si beneficii:

Articulațiile nu sunt în stare bună, unghiile și părul și-au pierdut strălucirea cu mult timp în urmă și puteți vedea ridurile care se adâncesc pe față în fiecare zi? Acestea sunt primele semne ale unui deficit de colagen. Doza zilnică trebuie să fie de aproximativ 5000 mg. Din păcate, alimentele pe care le consumam zilnic furnizeaza colagen într-o cantitate mult prea mică.

Colagenul este proteina de bază a țesutului conjunctiv care este responsabilă de elasticitatea, volumul și elasticitatea părului. Este, componenta principală a tendoanelor și un remediu pentru unghiile sănătoase și puternice. Din păcate, cantitatea de colagen din organism începe să scadă după vârsta de 25 de ani.

Colagenul este un ingredient responsabil de tensiunea, hidratarea și elasticitatea pielii. Suplimentul Colagen hidrolizat tip 1 si 3 vă permite să încetiniți procesul de îmbătrânire și netezeste ridurile. 

O cantitatea redusa de colagen poate duce la aparitia celulitei. Colagenul accelerează procesul de vindecare a rănilor și ajută la diminuarea cicatricilor. Colagenul hidrolizat reduce durerile articulare și reface structura părului, făcându-l mai sănătos și mai puțin fragil.

În pielea umană, este o componentă a matricei intercelulare a dermei și este, de asemenea, componenta principală a lichidului sinovial.

Colagen hidrolizat de tip 1 și 3

✔️Vitamina C ajută la producerea corectă de colagen pentru a asigura buna funcționare a pielii și ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

✔️Acidul pantotenic ajută la menținerea performanței mentale la nivelul corect.

✔️Biotina ajută la menținerea sănătății părului și a pielii

✔️Vitamina B6 ajută la producerea corectă a celulelor roșii din sânge.

✔️Cuprul și vitamina B12 ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Pentru ca organismul să absoarbă și mai bine această proteină, este important ca alături de ea în compoziția suplimentului să existe acidul ascorbic (adică populara vitamina C) și glucozamina care leagă fibrele de colagen.

Pe lângă faptul că susțin absorbția colagenului, aceste substanțe sunt aliați ai eliminării așa-numiților radicali liberi, responsabili de procesul de îmbătrânire a celulelor.

Administrare:

Doza zilnica recomandată de colagen hidrolizat este de 25 ml (1 lingură pe zi). Agitați bine flaconul înainte de fiecare utilizare. 

Ingrediente per 25 ml:

  • Vitamina C L-acid ascorbic 120 mg 150%
  • Vitamina B5 Acid pantotenic 5 mg 83%
  • Vitamina B6 clorhidrat de piridoxină 1 mg 71%
  • Vitamina B7 Biotină 5000 µg 10.000%
  • Vitamina B12 Metilcobalamină 24 µg 960%
  • Cupru (din gluconat de cupru) 1 mg 100%
  • Siliciul (din dioxid de siliciu) 7 mg

Capacitate neta: 500ml

7302746532252
Produs nou
Fisa tehnica
Beneficii:
reduce durerile articulare, sustine sanatatea parului și a pielii
Administrare:
15 ml / zilnic
Mod de prezentare:
flacon 500 ml
Ultima actualizare:
16.05.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.