Tianli original 4 fiole  cadou 1 servetel igienic umed pentru potenta Tianli

Tianli original 4 fiole + cadou servetel igienic umed pentru potenta Tianli

Alege Tianli original 4 fiole + cadou servetel igienic umed pentru potenta daca si pentru tine tulburarile de potenta sunt o problema jenanta care te afecteaza. Aceste 2 produse Tianli 4 fiole si servetelele Tianli, sunt destinate sa va faca sa rezistati mai mult in timpul  actului sexual.

69,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tianli original 4 fiole + cadou 1 servetel pentru potenta Tianli 

Profita de oferta promotionala oferita de SamDistribution.ro la produsul pentru potenta Tianli original cu 4 fiole!. La orice cutie de Tianli 4 fiole primiti cadou un servetel igienic pentru potenta din aceiasi gama Tianli! Oferta este valabila in limita stocului disponibil. 

Importatorul produsului original Tianli, a adus in Romania, un nou produs pentru potenta sub forma de servetele igienice umede sub acelasi brand TIANLI. 

Servetelul igienic umed pentru potenta Tianli, este un produs ideal si special creat pentru potenta. Servetelul Tianli pentru potenta este impregnat cu cele mai bune solutii din ingrediente naturale, care ajuta la imbunatatirea functiei sexuale masculine. 

Comanda Tianli 4 fiole si primesti un servetel igienic umed pentru potenta Tianli, cadou oferit de SamDistribution.ro il limita stocului disponibil. 

Prezentare: Tianli 4 fiole + 1 servetel igienic umed pentru potenta TIANLI.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.