Spermotone, 60 capsule, Indian Herbal

Spermotone, 60 capsule, Indian Herbal

Este un podus natural cu efect afrodisiac de la Indiana Herbal, 100 % natural ce ajuta la imbunatatirea calitatii vietii sexuale, util barbatilor care se confrunta cu neplacerile cauzate de ejacularea precoce,

68,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Indian Herbal, Spermotone, 60 capsule – [5941828004700]

Este un podus natural cu efect afrodisiac de la Indiana Herbal, util in a reda si mentine sanatatea sexuala la barbati, are efect afrodiziac. 

Spermotone este un produs 100 % natural ce ajuta la imbunatatirea calitatii vietii sexuale, util barbatilor care se confrunta cu neplacerile cauzate de ejacularea precoce sau imposibilitatea mentinerii erectiei. 

Produsul este recomandat in cazurile de lipsa sau scadere a libido-ului, ajuta la imbunatatirea fertilitatii prin imbunatatirea calitatii spermei. Spermotone este un produs 100 % natural, un remediu natural lipsit de efecte secundare, produsul poate fi administrat si de persoanele care sufera de afectiuni cardiace. Spermotone capsule nu este un medicament pentru potenta cu actiune imediata, efectele apar in cateva zile de la administrare. 

Sustine imbunatatirea calitatii vietii sexuale, actionand in scopul eliminarii neplacerilor provocate de ejacularea precoce sau imposibilitatea mentinerii erectiei. 

Spermotone este, de asemenea, indicat in cazul barbatilor care se confrunta cu un fenomen de imbatranire prematura (medicina traditionala indiana afirma ca plantele cu efect afrodisiac au efecte reintineritoare si de intarziere a procesului de imbatranire). 

Fiind un produs 100% natural, Spermotone este un remediu lipsit de efecte secundare, putand fi administrat chiar si persoanelor care sufera de afectiuni cardiace. De asemenea, Spermotone nu este un produs cu actiune imediata, efectele aparand in cateva zile de la prima administrare.

Indicatii Spermotone:

  • Impotenta
  • Ejaculare precoce
  • Oligospermie
  • Pierderea libido-ului
  • Azoospermie
  • Imbatranire prematura
  • Polutii nocturne 

Ingrediente Spermotone:

Asparagus racemosus, Semecarpus anacardium, Tacca aspera, Plumbago zeylanica, Sesamum indicum, Zingiber officinalis, Ficus religiosa, Coltii babei, Capsicum annum 

Asparagus racemosus este o planta ce ajuta la cresterea cantitatii de sperma, fiind de asemenea utila, in tratarea gonoreei cronice, a stricturii uretrale (ingustarea anormala a canalului uretral), precum si a altor boli urinare. 

Coltii babei: este alternativa naturala pentru amplificarea nivelului de testosteron, precum si a hormonului de luteinizare (LH). Testosteronul, pe langa rolul sau in cresterea masei musculare si eliminarea infertilitatii, are o influenta pozitiva asupra activitatii maduvei osoase. Tacca aspera: este o planta folosita in Ayurveda mai ales pentru efectul ei tonic si afrodisiac. 

Semecarpus anacardium: este mentionata in tratatele traditionale ca fiind un bun afrodisiac, recomandat pentru tratarea debilitatii sexuale si a slabirii erectiei (tratatul indian Sarngadhara Samhita). Plumbago zeylanica: pe langa alte proprietati curative este recomandata si pentru efectul sau de purificare a spermei. 

Sesamum indicum: este descrisa in textele ayurvedice ca avand proprietati reintineritoare si de mentinere a tineretii, precum si de crestere a rezistentei si vigorii organismului. Zingiber officinalis: un afrodisiac stimulent cu rolul de a pune in efervescenta potentialul sexual. 

Administrare: Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de masa. 

Prezentare: 60 capsule.

5941828004700
Fisa tehnica
Administrare:
1-2 capsule, de 3 ori pe zi
Ultima actualizare:
16.06.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.