Ladies Dream, 2 capsule, Parapharm

Ladies Dream, 2 capsule, Parapharm

Ladies Dream efect: cresterea apetitului sexual feminin, asigura un libido sanătos și o plăcere sexuală sporită, este destinat femeilor de toate varstele cu libidou scazut.

17,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ladies Dream, 2 cps, Parapharm

Ladies Dream stimuleaza apetitul sexual feminin avand ca efect cresterea apetitului sexual feminin, asigura un libido sanătos și o plăcere sexuală sporită, este destinat femeilor de toate varstele cu libidou scazut. Prin combinarea celor mai valoroase plante medicinale afrodisiace cu aminoacizi naturali a rezultat Ladies Dream, produsul asigurind un libido marit și o plăcere sexuală sporită.

Compozitie/capsula: extract Kava-Kava(piper methysticum ) 225 mg; frunze de Damiana(Turnera diffuza) 225 mg; rizom de Ghimbir (Zingiber officinale) 135 mg; extract uscat de Angelica (Angelica archangelica) 90 mg; extract de Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) 22,50 mg; extract de Tribulus (Tribulus terrestris) 22,50 mg; Histidina 180 mg;

Damiana

Extractul din frunze de Damiana, planta cunoscuta ca un afrodiziac magic. Cunoscuta și sub numele de Turnera diffusa, are un efect pozitiv asupra libidoului, în principal datorită reducerii stresului, anxietății și relaxării. După cum știți, problema libidoului feminin este destul de complicată. Puterea sexuală la femei este în mare parte corelată cu starea mentală, deci reducerea stresului vă permite să faceți loc nevoilor sexuale. Damiana, este o planta din ce în ce mai apreciata în Romania, cunoscua în principal ca un ingredient care crește libidoul. 

Doze si mod de administrare:

Se recomanda consumul de 1-2 capsule/zi,cu un pahar de lichid(apa minerala),de preferinta pe stomacul gol. Efectul produsului este maxim la 2 ore dupa administrare. Produsul se poate folosi ocazional sau permanent fara restrictii.

Prezentare :cutie x 2 cps

Producator: Parapharm 

Astăzi, din ce în ce mai mulți oameni se întorc la modalități naturale de îngrijire a sănătății, medicamentele sintetice sunt puse în așteptare și produsele naturale le iau locul in rafturile farmaciilor si plafare. 

Ladies Dream 2cps Quantum Pharm - Parap[harm face parte din categoria Tratamente disfunctii sesuale, Pastile potenta, Afrodisiace naturale din cadrul magazinului online de produse naturiste SamDistribution.ro

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.