TIANLI TABLETE, 8 pastile, acum TOOT UP

TIANLI TABLETE, 8 pastile, acum TOOT UP

TIANLI TABLETE, 8 pastile, acum TOOT UP, produse naturiste originale la cel mai mic pret de la SamDistribution.ro Depozitul si distribuitorul dumneavoastra de produse naturiste -Plafar-Magazin online SamDistribution.ro va informeaza ca produsul: Tianli Ultra Power, acum se numeste TOOT UP (contine 8 pastile ) ce ajuta functia sexuala masculina, mentine apetitul sexual, erectia si ejacularea normala, este indicat barbatilor care si-au pierdut apetitul sexual sau vor erectii puternice, sau au ejaculare precoce. TOOT UP TABLETE-este un supliment alimentar ce nu trbuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Indicatii:-poate sustine functia sexuala masculina,-mentinand apetitul sexual,- mentine erectia si ejacularea normala,-apetit sexual scazut,-p ...

59,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

TIANLI TABLETE, 8 pastile, acum TOOT UP , produse naturiste originale la cel mai mic pret de la SamDistribution.ro

Depozitul si distribuitorul dumneavoastra de produse naturiste -Plafar-Magazin online SamDistribution.ro va informeaza ca produsul: Tianli Ultra Power, acum se numeste TOOT UP (contine 8 pastile) ce ajuta functia sexuala masculina, mentine apetitul sexual, erectia si ejacularea normala, este indicat barbatilor care si-au pierdut apetitul sexual sau vor erectii puternice,sau au ejaculare precoce. 

TOOT UP TABLETE-este un supliment alimentar ce nu trbuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. 

Indicatii: -poate sustine functia sexuala masculina, -mentinand apetitul sexual, - mentine erectia si ejacularea normala, -apetit sexual scazut, -pentru erectii puternice, -ejaculare precoce. 

Compozitie: Herba epimedii 40%, Radix rehmannia preparata 25%, Morinda offiinalis 25%, Herba cynomorii 10%. 

Mod de administrare: O tableta cu 30 minute inainte de actul sexual (cu efect de pana la 72 ore). Profilactic, se ia 1 tableta la 3 zile. 

Precautii: A se pastra la loc uscat si racoros. 

A nu se lasa la indemana copiilor. 

A se folosi cu prudenta de catre persoanele cu hipertensiune si boli de inima. Administrarea produsului concomitent cu bauturile alcoolice nu este indicata. 

·NU se recomanda adolescentilor. 

Produsul nu creeaza dependenta si nu produce reactii adverse. 

Prezentare: cutie 8 tablete 

Ai probleme cu ejacularea, ejaculare precoce ? Incearca TOOT UP si visul urat a luat sfarsit !