Glucofer Plus Parapharm

Glucofer Plus, 30 capsule, Parapharm

Glucofer Plus Parapharm Descriere: Glucofer Plus Parapharm x 30 capsule Produsul Glucofer Plus este un supliment alimentar destinat persoanelor cu deficit de fier, astfel: copii, adolescenti, persoane care au suferit pierderi de sange si varstnici. Fierul bivalent sub forma de gluconat are o biodisponibilitate excelenta, iar acidul ascorbic potenteaza absorbtia lui. Fierul, acidul folic, provitamina A, vitaminele B2 si B12 joaca un rol esential in hematopoieza. Prin administrarea unei singure capsule de glucofer plus timp de 40 de zile, se obtine normalizarea nivelului de fier in organism si implicit o stare fizica si intelectuala sanatoasa. Administrare: se recoamnda consumul de 1 capsula pe zi cu un pahar de lichid de preferinta cu 30 min. inainte de masa. Actiune Ajuta persoanele cu

14,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Glucofer Plus Parapharm

Descriere: Glucofer Plus Parapharm x 30 capsule 

Produsul Glucofer Plus este un supliment alimentar destinat persoanelor cu deficit de fier, astfel: copii, adolescenti, persoane care au suferit pierderi de sange si varstnici. 

Fierul bivalent sub forma de gluconat are o biodisponibilitate excelenta, iar acidul ascorbic potenteaza absorbtia lui. Fierul, acidul folic, provitamina A, vitaminele B2 si B12 joaca un rol esential in hematopoieza. 

Prin administrarea unei singure capsule de glucofer plus timp de 40 de zile, se obtine normalizarea nivelului de fier in organism si implicit o stare fizica si intelectuala sanatoasa. 

Administrare: se recoamnda consumul de 1 capsula pe zi cu un pahar de lichid de preferinta cu 30 min. inainte de masa. 

Actiune: Ajuta persoanele cu deficit de fier: Glucofer Plus Parapharm x 30 capsule 

Prezentare Cutie x 30 capsule 

Producator: Parapharm

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: