Miere de Manuka MGO 550+

Miere de Manuka MGO 550+, Manuka Health, 500g

Miere de Manuka MGO 550+, Manuka Health într-un borcan de 500 g are cea mai mare concentratie de metilglioxal, fiind unul dintre cele mai puternice sortimente. Datorită efectului său antibacterian și antiinflamator semnificativ mai puternic, mierea de Manuka este considerată un panaceu pentru diferite afecțiuni.

540,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Miere de Manuka MGO 550+, Manuka Health, 500g [9421023629244]

Miere de Manuka MGO 550+, Manuka Health într-un borcan de 500 g are cea mai mare concentratie de metilglioxal, fiind unul dintre cele mai puternice sortimente. Datorită efectului său antibacterian și antiinflamator semnificativ mai puternic, mierea de Manuka este considerată un panaceu pentru diferite afecțiuni.

Mierea de Manuka MGO 550+, adică minim 550mg/kg are un nivel maxim de activitate, proprietăți curative și efecte antibacterierene și antivirale cu totul neobişnuite

Cauti un produs apicol cu beneficii multiple? Incearca miere de manuka mgo 250 cu puternice proprietati antibacteriene.

Mierea de manuka din Noua Zeelandă, aurul „lichid” din florile arborelui de ceai din Noua Zeelanda, nu numai că are un gust delicios, dar are și ingrediente antibacteriene care au fost descoperite de nativii din Noua Zeelandă și folosite de sute de ani.

Produsul este acelasi, doar designul etichetei a fost schimbat. Produsele Manuka Health au etichete cu un look nou, modern, premium. POZAAA

Metilglioxal MGO 550+

Ce înseamnă MGO (metilglioxal) în mierea de Manuka?

Abrevierea MGO înseamnă metilglioxal și este o componentă naturală găsită în concentrații mari în mierea de Manuka. Cercetătorii de la Institutul de Chimie a Alimentelor de la TU Dresda sub conducerea Prof. Dr. Henle a descoperit că MGO este ingredientul activ din mierea de Manuka și este responsabil pentru puterea sa antibacteriană. 

Mierea de Manuka cu un conținut crescut de MGO de peste 100 mg/kg sunt denumite și „miere de Manuka activă”. Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este produsă în conformitate cu liniile directoare stricte ale organizației UMF (UMFHA - Unique Manuka Factor Honey Association) pentru a asigura puritatea și calitatea. 

Producătorii noștri Manuka Health și Haddrell's din Cambridge sunt ambii membri ai organizației UMF, așa că puteți fi siguri că cumpărați miere de Manuka pură,

Miere de Manuka MGO 550+ și alte niveluri de calitate

Puteți cumpăra miere de manuka în diferite niveluri de calitate. Principala trăsătură distinctivă este conținutul de MGO (metilglioxal în mg/kg), care a fost descoperit științific a fi componenta activă a mierii. Există mieri începând cu conținut scăzut de MGO de la MGO 30+, la MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+, MGO 550+ până la mieri cu o putere de peste MGO 800+.

Utilizări ale mierii de Manuka

Selecția diferitelor puteri ale mierii de Manuka deschide un spectru larg pentru o varietate de utilizări posibile, atât pe plan intern, cât și extern. De asemenea, puteți folosi mierea de manuka ca produs de îngrijire a pielii. Ca adaos la ceai, este ideal pentru sezonul rece. Deoarece ingredientul activ metilglioxal este în mare parte rezistent la căldură, vă puteți bucura în siguranță de mierea de Manuka în ceai.

  • Utilizare externa: direct pe piele sau pe compresa aplicata extern;
  • Utilizare interna: 2-3 lingurite pe zi, cate una cu 20-30 de minute inainte de masa si de a bea orice fel de lichid;
  • Utilizare cosmetica: mierea de Manuka se foloseste ca ingredient pentru diverse masti utilizate pentru fata, par, etc

Cum alegi ce sa cumperi dupa gradul MGO?

MGO 100+ echivalent UMF 6+  

factor recomandat pentru intarirea sistemului imunitar, dureri usoare de gat - nivel usor de intretinere zilnica

factor in general utilizat dupa consumul de MGO 250+ , MGO 400+ sau MGO 550

MGO 250+ echivalent UMF 10+

factor recomandat pentru intarirea sistemului imunitar, dureri usoare de gat - nivel mediu de intretinere zilnica 

factor in general utilizat dupa tratamentul facut cu MGO 400+ sau MGO 550

MGO 400+ echivalent UMF 13+

nivel optim (recomandat) de putere antibacteriana

MGO 550+ echivalent UMF 16+

cel mai puternic efect antibacterian

miere de manuka 550

De asemenea, puteți pune miere de Manuka în ceai fierbinte fără ezitare, deoarece spre deosebire de mierea convențională, metilglioxalul este reținut deoarece este rezistent la căldură.

Consumul recomandat de miere de Manuka

Savurați mierea de Manuka cât mai pură și încet posibil. Pune 1-2 lingurițe de miere în gură și las-o să se topească încet și să curgă pe gât. Nu bea prea mult imediat după.

Despre producătorul Manuka Health

Manuka Health reprezintă produse de calitate și este unul dintre cei mai importanți producători de miere de Manuka din Noua Zeelandă. Scopul companiei este de a produce produse naturale premium, combinând bogăția naturii din Noua Zeelandă cu descoperirile științei moderne.

Folosește ingredientele naturale unice pe care Noua Zeelandă le are de oferit pentru a crea o varietate de produse de specialitate, cum ar fi propolis organic, lăptișor de matcă, polen de albine și diverse produse cu miere de Manuka. O mare importanță se acordă păstrării bioactivității și potențialului ingredientelor prețioase.

9421023629244
Fisa tehnica
Beneficii:
sustine imunitatea
Mod de prezentare:
borcan 500g - MGO 550+
Ultima actualizare:
02.02.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa