Miere de Manuka MGO 250+ (250g)

Miere de Manuka MGO 250+, Manuka Health, 250g

Miere de Manuka MGO 250+, Manuka Health, 250g de calitate superioara certificata MGO 250+ pentru continutul natural de metilglioxal (minim 250mg/kg). Produsa în Noua Zeelandă.

126,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Miere de Manuka MGO 250+, Manuka Health, 250g

Miere de Manuka MGO 250+, Manuka Health, 250g de calitate superioara certificata MGO 250+ pentru continutul natural de metilglioxal (minim 250mg/kg). Produsa în Noua Zeelandă.

Miere de Manuka MGO 250+

Miere de Manuka de calitate premium certificată MGO 250+ pentru conținutul natural de metilglioxal (minimum 250 mg/kg) - dovedit științific a fi un compus natural cheie în mierea de Manuka.

- are un continut minim de metilglioxal (MGO) de minim 250 mg/kg (substanta responsabila pentru efectul antibacterian al produsului);

- Mierea de manuka sustine intens sistemul imunitar;

- are efect antibacterian, efect antiinflamator si joaca rol de antibiotic natural.

- sustine imunitatea organismului, are efect antioxidant si detoxifiant;

- are efect benefic in afectiunile respiratorii, imbunatateste calitatea somnului,  amelioreaza alergiile de sezon si neutralizeaza PH-ul; 

- doar mierea de manuka care contine un nivel ridicat de metilglioxal (MGO);

- amelioreaza afectiunile specifice sezonului rece;

- este eficienta in afectiuni ale sistemului gastrointestinal;

Mierea MGO™ 250+ Nivel util

Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.

Mierea de Manuka MGO 250+ are o aromă delicioasă, bogată și o textură catifelată și netedă.

Disponibila în borcane de 250g - 500g

Calitate și origine garantate de Manuka Noua Zeelandă.

Ingrediente:  100% Miere de Manuka MGO 250+ din Noua Zeelandă. Monoflora si cruda.

Nu este potrivita pentru copiii sub 12 luni.

Informații despre MGO Manuka Honey

Mierea de Manuka este o miere de înaltă calitate certificată din Noua Zeelandă.

Manuka MGO își păstrează proprietățile naturale unice și are gustul minunat și textura netedă și catifelată care au făcut-o favorită în întreaga lume.

Mierea de Manuka MGO este testată și certificată pentru potența, puritatea și calitatea MGO.  Dovezile științifice au confirmat că metilglioxalul (MGO) este unul dintre compușii cheie care se găsesc în mod natural în mierea de manuka din Noua Zeelandă.  Nivelurile de MGO variază foarte mult, așa că fiecare lot este testat pentru a asigura conținutul MGO.

Toată mierea noastră este 100% garantată de origine Noua Zeelandă: fiecare borcan poate fi urmărit de la apicultor si pana la raft.

9421023628933
Fisa tehnica
Beneficii:
puternic antibiotic natural
Compozitie:
MGO 250+ (UMF 10+)
Mod de prezentare:
borcan 250g
Ultima actualizare:
02.02.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: