Apidermin Emulsie Antirid pentru ingrijire, hidratare, demachierea tenului

Apidermin emulsie Antirid, 100 ml, pentru ingrijire, hidratare, demachierea tenului

Apidermin-Emulsie Antirid pentru ingrijire, hidratare, demachierea tenului Descriere: Emulsie Antirid pentru ingrijire, hidratare si demachierea tenuluiEste un produs 100% natural pentru intretinerea si hidratarea tenului ( fata ) cu tendinta de ridare.Apiten datorita continutului de laptisor de matca, este un remediu natural ce poate fi folosit ca demachiant pentru tenuri foarte uscate, grase sau normale.Indicatii:Protejeaza pielea , este anti - inflamator cu actiune antirid, stimuleaza si hraneste tenul, poate fi folosit ca demachiant inaintea aplicarii lotiunii Apidermin, dar se poate folosi ca emulsie hranitoare pentru ten.Ingrediente active :Aqua , paraffin oil , lanolin , beeswax , cetyl alcohol , sodium tetraborate , royal jelly , perfume . Este un produs apicol natural p ...

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Apidermin-Emulsie Antirid pentru ingrijire, hidratare, demachierea tenului

Descriere: Emulsie Antirid pentru ingrijire, hidratare si demachierea tenuluiEste un produs 100% natural pentru intretinerea si hidratarea tenului ( fata ) cu tendinta de ridare.Apiten datorita continutului de laptisor de matca, este un remediu natural ce poate fi folosit ca demachiant pentru tenuri foarte uscate, grase sau normale.
Indicatii:
Protejeaza pielea , este anti - inflamator cu actiune antirid, stimuleaza si hraneste tenul, poate fi folosit ca demachiant inaintea aplicarii lotiunii Apidermin, dar se poate folosi ca emulsie hranitoare pentru ten.
Ingrediente active :
Aqua , paraffin oil , lanolin , beeswax , cetyl alcohol , sodium tetraborate , royal jelly , perfume . Este un produs apicol natural producator Complexul Apicol, este o emulsie pentru ingrijirea, hidratarea si demachierea tenului normal, gras sau uscat cu tendinta de ridare.
Mod de utilizare:
Se aplica pe fata in cantitati mici , cu ajutorul unui tampon de vata
Prezentare : 100 ml Emulsie Antirid pentru ingrijirea, hidratarea si demachierea tenului
Producator : Complex Apicol

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.