IRIGATOR SPALATURI VAGINALE PENTRU IGIENA INTIMA LA FEMEI

Irigator spalaturi vaginale pentru igiena intima la femei

Irigator spalaturi vaginale pentru igiena intima la femei Sanity - Irigator para din cauciuc cu canula si varf moale si flexibil este un irigator tip para, pentru spalaturi vaginale (irigatii) pentru igiena intima la femei, este practic si usor de folosit, eficient in tratarea si profilaxia afectiunilor uro-genitale (aplicarea tratamentului uro genital). Irigator vaginal Sanity, este un produs medical pentru igiena intima la femei, ajuta la igiena intima a oricarei femei, e bine de stiut ca spalaturile vaginale fara recomandarea medicului sunt necesare doar in anumite cazuri .Spalaturile vaginale daca se repeta in mod constant pot produce dezechilibre in flora vaginala si chiar anumite infectii precum vaginita bacteriana sau boala inflamatorie pelvina ce poate merge pana la i ...

35,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Irigator vaginal pentru igiena intima la femei

Sanity - Irigator para din cauciuc cu canula si varf moale si flexibil este un irigator tip para, pentru spalaturi vaginale (irigatii) pentru igiena intima la femei, este practic si usor de folosit, eficient in tratarea si profilaxia afectiunilor uro-genitale (aplicarea tratamentului uro genital). 

Irigator vaginal Sanity, este un produs medical pentru igiena intima la femei, ajuta la igiena intima a oricarei femei, e bine de stiut ca spalaturile vaginale fara recomandarea medicului sunt necesare doar in anumite cazuri.

Spalaturile vaginale daca se repeta in mod constant pot produce dezechilibre in flora vaginala si chiar anumite infectii precum vaginita bacteriana sau boala inflamatorie pelvina ce poate merge pana la infertilitate. 

Se vor utiliza intotdeauna solutii (tratament) recomandate de medicul dumneavoastra ginecolog. Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. 

Consultati-va doctorul inainte de folosire. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. 

Produsul este esential pe perioada sarcinii. Instructiuni de curatare si pastrare: Inainte de prima folosire ca si dupa folosirea parei spalati fiecare parte separat si sterilizati-le in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul. 

Atentie: Nu sterilizati produsul in cuptorul cu microunde si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare! 

Prezentare cutie x 1 irigator 

Capacitate: 330 ml

Producator Sanity 

Fisa tehnica

Sanity

S-ar putea sa-ti placa