Ginkgo Biloba Ginseng Extractum, 10 fiole buvabile, Minerva

Ginkgo Biloba, Ginseng Extractum, 10 fiole buvabile, Minerva

Ginkgo Biloba & Ginseng Extractum, 10 fiole buvabile, Minerva Descriere: Ginkgo Biloba & Ginseng Extractum 10 fiole buvabile Minerva Lichid cu administrare orala, care imbina calitatile a doua dintre cele mai vechi si mai utilizate plante din medicina traditionala chineza : frunzele arborelui Ginkgo, reputate ca un excelent supliment nutritiv si Ginsengul, cunoscut ca Radacina Vietii, sau secretul longevitatii orientale. Efectele cumulate ale celor doua componente reprezinta un tonic general pentru orice organism, aflat intr-o conditie critica: de la simpla oboseala, fizica sau psihica, la convalescenta prelungita dupa boli care afecteaza imunitatea; de la astenia de primavara, la neplacutele manifestari ale menopauzei sau dificultatile dietelor de slabire. Administrat p ...

9,71 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ginkgo Biloba & Ginseng Extractum, 10 fiole buvabile, Minerva

Descriere: Ginkgo Biloba& Ginseng Extractum 10 fiole buvabile Minerva Lichid cu administrare orala, care imbina calitatile a doua dintre cele mai vechi si mai utilizate plante din medicina traditionala chineza : frunzele arborelui Ginkgo, reputate ca un excelent supliment nutritiv si Ginsengul, cunoscut ca Radacina Vietii, sau secretul longevitatii orientale. 

Efectele cumulate ale celor doua componente reprezinta un tonic general pentru orice organism, aflat intr-o conditie critica: de la simpla oboseala, fizica sau psihica, la convalescenta prelungita dupa boli care afecteaza imunitatea; de la astenia de primavara, la neplacutele manifestari ale menopauzei sau dificultatile dietelor de slabire. 

Administrat pe perioade lungi de timp, incetineste procesul de imbatranire si imbunatateste calitatea vietii; combate tulburarile de memorie si concentrare, ametelile si durerile de cap (atunci cand nu sunt datorate unor cauze organice); asigura un ten frumos si sanatos. Compozitie: fiecare fiola de 10 ml contine extract de Ginkgo Biloba, extract de Panax Ginseng, miere, apa distilata. Se consuma 1 - 2 fiole pe zi, ca atare, sau in amestec cu lichide preferate. Se agita inainte de consum, se perforeaza capacul flaconului, cu o piesa speciala de plastic si se bea cu ajutorul betisoarelor existente in cutie. 

Prezentare: 10 fiole a cate 10 ml fiecare. 

Este destinat administrarii orale, nu injectarii. Nu se recomanda femeilor gravide. Nu se lasa la indemana copiilor. Se pastreaza la loc uscat si racoros. 

Prezentare si Mod de Actiune GINKGO BILOBA Continuam seria plantelor miraculoase prezentindu-va de asta data Ginkgo Biloba 

"arborele vietii". El este un arbore care poate atinge inaltimea de treizeci de metri. Are frunze cazatoare, pieloase, in forma de evantai sau aproape semicirculare, divizate la mijloc in doi lobi, dintate sau sinuoase, de 5-8 cm lungime, lung petiolate. Florile sint dioice, cele mascule solitare, cele femele lung pedunculate, cu doua ovule din care numai unul se dezvolta. Saminta este ovoida, de 2-3 cm lungime cu invelis galbui, carnos rau mirositor. Arborele Ginkgo este raspindit in China de Est, unde se pare ca a supravietuit ultimei glaciatiuni. In prezent este cultivat in America de Nord si numeroase state europene, ca arbore ornamental, dar si datorita calitatilor lui de purificare a aerului poluat. Desi in China este utilizat de milenii ca specie medicinala, de abia in ultimele decenii a devenit, in fitoterapia moderna, una dintre cele mai valoroase specii medicinale. 

UTILIZARI TRADITIONALE Medicina traditionala chineza utiliza fructele de Ginkgo Biloba macerate in ulei 100 de zile in tratamentul tuberculozei pulmonare, astmului bronsic, bronsitelor dar si impotriva parazitilor intestinali. Semintele proaspete se foloseau in bolile canceroase si in intoxicatii. Au mai fost utilizate in afectiuni renale, uterine si cardiovasculare. Aceste utilizari in terapeutica traditionala chineza sint mentionate in "Materia Medica " numita Pen Tsao Ching publicata in 2800 inainte de Hristos. 

COMPOZITIE CHIMICA Frunzele de Ginkgo Biloba contin diterpene dintre care: ginkgolidele A, B, C (Budavari 1996) si ginkgolida J, precum si sesquiterpene de tip bilobalide. Frunzele mai contin flavonoli care includ camferolul, quercetina si izorhamnetina; bioflavone, in special bilobetina, ginkgetina, izoginkgetina (Huang 1999; Leung si Foster 1996) si sciadopityzina (Gobbato et al 1996); catechine, proantocyanidine; steroli (Leung si Foster, 1996) si acid 6-hidroximurenic (Grasei si Reuter, 1998). 

ACTIVITATE BIOLOGICA SI STUDII CLINICE Actiunile biologice ale extractelor de Ginkgo Biloba au fost studiate in sute de lucrari stiintifice in special in ultimii ani. Sint putine speciile vegetale care au o "banca de date†atit de bogata cum sint produsele acestui arbore, "miraculos†nu doar datorita supravietuirii sale ci si multiplelor sale valente terapeutice si pe buna dreptate supranumit "Arborele vietii". Vom incerca totusi foarte succinct sa sintetizam principalele actiuni terapeutice , preventive si curative in numeroase afectiuni majore. 

INSUFICIENTA CEREBROVASCULARA Numeroase lucrari din literatura de specialitate descriu in prezent aplicatiile produselor pe baza de Ginkgo Biloba in bolile cerebrovasculare de origine aterosclerotica, in special in suferintele provocate de insuficienta irigare a teritoriului arterei carotide (principalul vas care asigura irigarea si deci oxigenarea creierului) precum si al arterei vertebrale ,manifestate prin vertije (ameteli), dureri la nivelul coloanei vertebrale cervicale, deficit de concentrare si memorie, instabilitate emotionala, scaderea rezistentei la efort fizic si intelectual. Relativ recent extractele standardizate de Ginkgo Biloba au fost utilizate cu succes in tratramentul bolnavilor cu ICV (insuficienta cerebro-vasculara) carotidiana sau/si vertebrala. Literatura de specialitate (Kleijnen J. si Knipschield P.de la universitatea din Limburg , Maastricht Olanda, 1992) au raportat 40 de studii clinice comparative cu cel putin 8 metode conventionale .Preparatele din Ginkgo s-au dovedit eficiente in tratamentul ICV. Pe un alt lot de 72 de pacienti suferind de ICV tratati ambulatoriu s-a observat o ameliorare semnificativa a performantelor cognitive, ca memoria si capacitatea de asimilare a cunostintelor , dupa un tratament de 6 saptamini ( Grassel E; 1992 ). 

ACTIUNE ASUPRA MICROCIRCULATIEI ARTERIOLARE SI CAPILARE Studii experimentale si clinice au pus in evidenta efectele extractului standardizat de Ginkgo Biloba asupra aparatului cardiovascular, asupra tonusului musculaturii netede arteriolare, asupra microcirculatiei capilare si venoase si asupra trombocitelor circulante. Studiile au demonstrat eficienta extractului standardizat de Ginkgo biloba prin administrare pe cale orala. Pacientii cu leziuni aterosclerotice ale arcului aortic, arterei carotide si arterei vertebrale carora li s-au administrat extracte de Ginkgo Biloba au inregistrat o imbunatatire semnificativa a microcirculatiei si irigarii cerebrale. 

Rezultatele au fost confirmate prin verificari echografice Doppler (Koltringer P et al Fortschr Med 1993). Administrarea extractelor de Ginkgo Biloba la subiectii cu cardiopatie ischemica , hipertensiune arteriala si hiperlipemie, a redus concentratia plasmatica a fibrinogenului, valorile crescute ale acestuia fiind unul din indicatorii riscului iminent al tromboemboliei ( Witte S, Anadere I, Walitzz E , 1992 ). 

Una din principalele actiuni farmacologice ale extractului de Ginkgo Biloba este atribuita ginkgolidelor care sint potentiali si selectivi inhibitori ai factorilor de agregare a trombocitelor . Unele studii demonstreaza si o actiune directa a extractelor din Ginkgo asupra musculaturii netede vasculare (Stucker O. , Pons C. et al ). Ginkgo Biloba ramine in continuare asociat cu ginsengul in tratamentul tulburarilor microcirculatorii. 

Proprietatile hemorheologice ale asocierii au fost studiate pe 10 voluntari sanatosi : rezultatul a fost reducerea presiunii sistolice (valoarea maxima atensiunii arteriale) la doze moderate si reducerea presiunii diastolice (minima) si a fercventei cardiace in doze mai mari . De asemeni scade agregarea plachetara atit la doze mici cit si la doze mari (Kiesewetter H., et al 1992). Din toate aceste date, farmacologice, experimentale si clinice deriva impactul terapeutic al Ginkgo Biloba asupra arteriopatiei periferice (claudicatia intermitenta), cardiopatiei ischemice, vasculopatiei cerebrale aterosclerotice, bolii Raynaud si altor forme de patologie vasculospastica. 

Prezentare cutie x 10fiole buvabile 

Acesta este un supliment Alimentar Importator Minerva Factori de nutritie: valori pentru o fiola 10 ml Val. zilnica Total calorii 10 Total grasimi 0 gr. 0 % Sodiu 10 mg. 0% Total carbohidrati 2 gr. 0% Zaharuri 2 gr. Proteine 0 gr. Fier 0% Amestec brevetat 5 gr. Extract de Ginkgo Biloba (frunze) Extract de PAnax Ginseng (radacina) Valorile procentuale zilnice se calculeaza pentru o dieta de 2000 cal. Ginkgo Biloba& Ginseng Extractum 10 fiole buvabile Minerva 

Prezentare: cutie 10 fiole buvabile x 10 ml 

Importator: Minerva

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: