Unguent cu sulf 10% (Biosulf), 50 ml, Ceta Sibiu

Unguent cu sulf 10% (Biosulf), 50 ml, Ceta Sibiu

Unguent cu sulf 10% - Biosulf  este indicat: Acnee, eczeme, dermatite, scabie. Sulful are efect antibacterian, antimicrobian, antiparazitar, antiseboreic. 

9,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Unguent cu sulf 10% (Biosulf), 50 ml

Unguent cu sulf indicat ca adjuvant in: acnee, dermatite, eczeme, candidoze, impetigo, infectii bacteriene si alte afectiuni ale pielii.

Sulful poate avea efect antibacterian, antimicrobian, antiseboreic, antiparazitar, keratolitic, antipruriginos.

Unguentul cu sulf este un produs Ceta Sibiu ( Plafar Impex SRL) fara parabeni, coloranti si parfum.

Compozitie: sulfur, lanolin, Petrolatum.

Utilizare:

la scabie se aplica unguentul cu sulf 3-4 zile consecutiv apoi se spala si se schimba lenjeria. In restul afectiunilor: aplicatii zilnice.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la ingredientele din compozitia produsului. La copii, sarcina si alaptare doar la recomandarea medicului. A se evita contactul cu ochii si mucoasele.

Prezentare: Tub, 50 ml.

Producator: Plafar Impex - Ceta Sibiu.

Fisa tehnica
Beneficii:
Acnee, eczeme, dermatite
Administrare:
cutanat
Compozitie:
sulfur, lanolin, petrolatum
Mod de prezentare:
tub - 50 ml
Producator:
Ceta Sibiu - Plafar Impex

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.