Crema hidratanta cu Aloe Vera, 250 ml, Crevil

Crema hidratanta cu Aloe Vera, 250 ml, Crevil

Crema hidratanta cu Aloe Vera, piele uscata si sensibila

CrevilCrema hidratanta cu aloe vera,pentu piele uscata si sensibila ce contine substante naturale din frunze de Aloe Vera este ideala pentru ingrijirea zilnica a pielii uscate si sensibile. Crema hidrateaza pielea si are PH neutru. Ingrediente active: Polizaharide, zaharide, fitosteroli, aminoacizi, Aloina

Aloe Vera - se obtine prin stoarcerea frunzelor de Aloe Vera si apoi filtrarea lichidului.Aloe vera este in mare parte format din apa si polizaharide, alaturi de acid salicilic, care are proprietati anti - inflamatorii si de alinare a durerii. Aloe Vera hidrateaza perfect pielea si este deosebit de potrivita inexpuneri la soare se recomanda folosirea ei dupa expuneri solare prelungite - arsuri solare.

Prezentare : cutie 25 ...

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema hidratanta cu Aloe Vera, piele uscata si sensibila-Crevil

Crema hidratanta cu aloe vera, pentu piele uscata si sensibila ce contine substante naturale din frunze de Aloe Vera este ideala pentru ingrijirea zilnica a pielii uscate si sensibile.

Crema hidrateaza pielea si are PH neutru.

Ingrediente active: Polizaharide, zaharide, fitosteroli, aminoacizi, Aloina Aloe Vera - se obtine prin stoarcerea frunzelor de Aloe Vera si apoi filtrarea lichidului.

Aloe vera este in mare parte format din apa si polizaharide, alaturi de acid salicilic, care are proprietati anti - inflamatorii si de alinare a durerii. Aloe Vera hidrateaza perfect pielea si este deosebit de potrivita in expuneri la soare se recomanda folosirea ei dupa expuneri solare prelungite - arsuri solare.

Prezentare: cutie 250 ml

Producator: Crevil Cosmetics - Germania

S-ar putea sa-ti placa