Melkfett, crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline,vitamina E,Alpifresh

Melkfett, crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline, vitamina E, Alpifresh

Melkfett, crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline, vitamina E, Alpifresh Crema de fata si corp Melkfett, ulei de masline, vitamina E, Alpifresh, 250 ml Crema grasa emolienta Alpifresh cu ulei de masline si vitamina E, de fata si de corp pentru piele uscata, protectia hidratarea si ingrijirea pielii. Vitamina E din compozitie creste rezistenta pielii si o hidrateaza. Alpifresh Melkfett cu ulei de masline protejeaza pielea corpului impotriva frigului si dupa expuneri la soare, este ideala pentru orice zona a corpului. Mod de utilizare: Se aplica de mai multe ori pe zi pe piele. Prezentare: 250 ml ...

10,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Melkfett,crema grasa emolienta pentru fata si corp cu ulei de masline, vitamina E, Alpifresh

Crema de fata si corp Melkfett, ulei de masline, vitamina E, Alpifresh, 250 ml

Crema grasa emolienta Alpifresh cu ulei de masline si vitamina E de fata si de corp pentru piele uscata, protectia hidratarea si ingrijirea pielii. Vitamina E din compozitie creste rezistenta pielii si o hidrateaza.

Alpifresh Melkfett cu ulei de masline protejeaza pielea corpului impotriva frigului si dupa expuneri la soare este ideala pentru orice zona a corpului.

Mod de utilizare: Se aplica de mai multe ori pe zi pe piele.

Prezentare: 250 ml

Fisa tehnica

S-ar putea sa-ti placa