Gel reumatic, Forta Ursului Polar, 250 ml x 2 cutii, Crevil

Gel Forta Ursului Polar, 250 ml x 2 cutii, Crevil

Forta ursului polar de la Crevil, este un gel special conceput pentru masaj ce contine extracte din plante medicinale valoroase ce ofera senzatia placuta de caldura si confort. 

31,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gel reumatic, Forta Ursului Polar, 250 ml x 2 cutii, Crevil

Forta ursului polar de la Crevil, este un gel special conceput pentru masaj ce contine extracte din plante medicinale valoroase ce ofera senzatia placuta de caldura si confort. 

Pentru dureri de spate, muschi si picioare obosite incearca balsamul gel Forta ursului polar un produs Crevil Vital, extractele sale valoroaseare din plante ofera efect placut de incalzire si stare de bine, ce stimuleaza circulatia periferica a sangelui.

Fluxul sanguin redus poate provoca simptome neplacute, cum ar fi dureri, crampe musculare, amorteala, maini si picioare reci.

Circulatia proasta a sangelui este o problema frecventa cauzata de o serie de afectiuni.

Cu extractele sale valoroase din plante confera pielii un efect placut de incalzire si stare de bine, fiind indicat pentru dureri de spate, muschi si picioare obosite, stimuland circulatia sangelui.

Ambalaj: 250 ml

Pret pentru 2 cutii x 250 ml 

Gama: Crevil Vital 

Produse: Crevil Cosmetics-Germania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.