Alifie chinezeasca - Balsam Essential, 184g, Naturalia Diet

Alifie chinezeasca - Balsam Essential, 18.4g, Naturalia Diet

Alifie chinezeasca - Balsam Essential, 18.4g, Naturalia DietAceasta alifie chinezeasca este un balsam essential solid sub forma de crema, conceput ca un produs cu efecte analgezice pentru ameliorarea durerilor cauzate de reumatism, dureri musculare si de cap, dureri de spate, entorse, intepaturi de insecte, tulburari respiratorii minore, iritatii, inflamatii si asa mai departe.Alifia chinezeasca este un produs din plante pure si naturale, cu efecte antiinflamatoare care sunt perfecte pentru a face fata durerii.Ingredientele din compozitia Esential Balm (alifie chinezeasca):Menthol (mentol) 16%, Camphor (Camfor) 16%, ulei de cuisoare 1.2%, menta 10%, mixtura de ceara naturala 42.5%, ulei de Cajaput 10%, ulei de Cassia 1.2%.Utilizare: Unguentul se aplica cutant pe zona afectata de ...

7,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Alifie chinezeasca - Balsam Essential, 18.4g, Naturalia Diet


Aceasta alifie chinezeasca este un balsam essential solid sub forma de crema, conceput ca un produs cu efecte analgezice pentru ameliorarea durerilor cauzate de reumatism, dureri musculare si de cap, dureri de spate, entorse, intepaturi de insecte, tulburari respiratorii minore, iritatii, inflamatii si asa mai departe.
Alifia chinezeasca este un produs din plante pure si naturale, cu efecte antiinflamatoare care sunt perfecte pentru a face fata durerii. Ingredientele din compozitia Esential Balm (alifie chinezeasca): Menthol (mentol) 16%, Camphor (Camfor) 16%, ulei de cuisoare 1.2%, menta 10%, mixtura de ceara naturala 42.5%, ulei de Cajaput 10%, ulei de Cassia 1.2%. Utilizare: Unguentul se aplica cutant pe zona afectata de durere, se maseaza usor pana la absortia totala. Produsul nu lasa pete.
Prudenta: Alifia nu se aplica pe rani, evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. Prezentare: 18.4g (borcan din sticla)

S-ar putea sa-ti placa