Essential balsam lichid, Flying Panther, 27 ml, China

Essential balsam lichid, Flying Panther, 27 ml, China

Essential balsam lichid 27 ml, marca Flying Panther (China), se aplica local, pe piele, actioneaza revulsiv, antalgic si antipruriginos, fiind util in raceala comuna, obstructiilor nazale, gripa, dureri reumatice si nevralgice, cefalee, dureri dentare, intepaturi de insecte.

 

6,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Essential balsam lichid, Flying Panther, 27 ml, China

Essential balsam lichid 27 ml, marca Flying Panther (China) se utilizeaza numai pentru uz extern. 

Uleiul essential balm se aplica local, pe piele, actioneaza revulsiv, antalgic si antipruriginos, fiind util in raceala comuna, obstructiilor nazale, gripa, dureri reumatice si nevralgice, cefalee, dureri dentare, intepaturi de insecte.

Compozitie:

Menthol 23%, Pippermint Oil 20%, Camphor 15%, Eucalyptus Oil, ect 42%.

Atentie: a nu se lasa produsul la indemana copiilor.

Uleiul essential balm marca Flying Panther, este contraindicat persoanelor alergice la unul din ingredientele produsului.

Mod de utilizare

numai pentru administrare externa, de doua - trei ori pe zi uleiul se aplica pe partile afectate sau urmatoarele puncte:

Pentru raceli, gripa, ameteli, obstructie nazala si raceala, rau de masina (miscare): Punctul "Taiyan", Punctul "Renzhong", Punctul "Fengchi".

Pentru durere de dinti, dificultate la miscarea maxilarului inferior si superior si nervilor faciali: Punctul "Hoku, Punctul "Yaoyan".

Pentru lumbago:Punctul Shenyu", Punctul "Yaoyan".

Pentru umeri inflamati: Punctul "Jianou", Punctul "Jianlio".

Pentru intepaturi de tantari, intepaturi de insecte, arsuri usoare, ect: pe partile afectate.

Prezentare: 27 ml (sticla)

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.