BioColagen, 30 capsule, Parapharm

BioColagen, 30 capsule, Parapharm

BioColagen x 30 cps Una din cele mai importante proteine ale tesutului conjunctiv, colagenul, se gaseste atat in organismul uman cat si in cel animal, intr-o proportie de 25% sub diverse forme. Astfel, molecula de colagen din piele de exemplu, prezinta o forma neteda, nedeslusita la nivelul pielii, insa in tendoane apare sub forma unor corzi fibroase dure. Colagenul este considerat a fi un pilon de sprijin in organism, pe de-o parte pentru ca sustine vasele de sange, pe de alta parte fiind o proteina elementara in mentinerea fina si neteda a pielii. Odata cu inaintarea in varsta, din cauza scaderii productiei de colagen pielea isi pierde elasticitatea, apar ridurile, intregul organism imbatraneste. Pe masura ce cantitatea de colagen din tesuturi scade, acestea din urma se deterior ...

12,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

BioColagen x 30 cps

Una din cele mai importante proteine ale tesutului conjunctiv, colagenul, se gaseste atat in organismul uman cat si in cel animal, intr-o proportie de 25% sub diverse forme.

Astfel, molecula de colagen din piele de exemplu, prezinta o forma neteda, nedeslusita la nivelul pielii, insa in tendoane apare sub forma unor corzi fibroase dure.

Colagenul este considerat a fi un pilon de sprijin in organism, pe de-o parte pentru ca sustine vasele de sange, pe de alta parte fiind o proteina elementara in mentinerea fina si neteda a pielii.

Odata cu inaintarea in varsta, din cauza scaderii productiei de colagen pielea isi pierde elasticitatea, apar ridurile, intregul organism imbatraneste.

Pe masura ce cantitatea de colagen din tesuturi scade, acestea din urma se deteriorizeaza, transportul toxinelor spre sistemul limfatic este incetinit, iar hidratarea celulara se realizeaza din ce in ce mai greu, acest lucru afectand intregul organism.

Dupa varsta de 25 de ani este indicat un aport alimentar de colagen, capsulele de BioColagen din gama GEROPROTECT furnizandu-va necesarul de nutrienti pentru prevenirea instalarii procesului de imbatranire al organismului.

Acestea contin colagen superpur, obtinut din peste oceanic si ulei de in presat la rece.

Printre efectele BioColagenului se numara hidratarea pielii in profunzime, imbunatatirea fermitatii si a elasticitatii epidermei, incetinirea procesului de imbatranire, efect revitalizant pentru pielea bronzata sau arsa de soare, reducerea semnificativa a ridurilor faciale adanci, eliminarea cosurilor si regenerearea pielii

Pielea este in proportie majoritara constituita din colagen, dar intregul nostru organism contine acest tip de proteina care sustine tesuturile si organele, oferindu-le in acelasi timp elasticitate.

Pe masura ce inaintam in varsta, o parte din colagen se deterioreaza, iar corpul nu-l mai poate sintetiza intr-o cantitate suficient de mare.

Acest fenomen poate fi observat cel mai bine la nivelul pielii: aparitia ridurilor, petele de "batranete", apoi ridurile profunde.

Si in interiorul organismului, scaderea productiei de colagen reduce abilitatea de a ne misca.

Aceasta deoarece tendoanele si ligamentele se rigidizeaza.

De asemenea, pe masura ce inaintam in varsta, venele, arterele si plamanii isi pierd din elasticitate, deoarece si in structura lor exista fibre de colagen.

Dupa varsta de 25 de ani este indicat un aport alimentar de colagen.

Capsulele BioColagen, care contin colagen superpur obtinut din peste oceanic si ulei de in presat la rece, pot furniza necesarul de nutrienti pentru prevenirea instalarii simptomelor mai sus amintite. 

Mod de administrare: Cate 3 capsule pe zi, in timpul meselor, cu un pahar de apa sau suc de fructe.

Compozitie BioColagen: 

Ingredient activ

  • Cantitate DZR*
  • Colagen din peste oceanic 40 mg
  • Ulei de in presat la rece 460 mg
  • *DZR = Doza zilnica recomandata

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa