Ginkgo plus, 30 capsule, Parapharm

Ginkgo plus, 30 capsule, Parapharm

Ginkgo Plus 30 cps este un produs natural nutritiv pentru circulatia sangelui, este recomandat pentru imbunatatirea functiilor cerebrale, sustine capacitatea de memorare si concentrare. Este Ideal in perioadele de examene ale elevilor si studentilor

18,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ginkgo plus, 30 capsule, Parapharm

Ginkgo Plus 30 cps este un produs natural nutritiv pentru circulatia sangelui, este recomandat pentru imbunatatirea functiilor cerebrale, sustine capacitatea de memorare si concentrare. Este Ideal in perioadele de examene ale elevilor si studentilor, dar si in perioadele de eforturi intelectuale ale adultilor, stari tensionate de la locul de munca. Ginkgo Plus actioneaza si imbunatateste circulatia sangelui de la nivelul creierului, fiind un bun tonic nervos, normalizeaza tensiunea arteriala si intareste capacitatea de contractie a muschilor inimii, este recomandat ca adjuvant in tratamentul tulburarilor de auz ( tiuit in urechi ). Acest supliment este recomandat varstnicilor, deoarece odata cu inaintarea in varsta, capacitatea de memorare si concentrare scade. 

Supliment alimentar - extract de Gingko biloba, floarea pasiunii (Passiflora incarnata) si paducel pentru circulatia sangelui, o combinatie unica cu un continut ridicat de flavonoizi.

Efectele benefice ale flavonoizilor din Ginkgo plus sunt:

  • optimizarea functiilor cerebrale ( capacitatea de memorare),
  • normalizarea tensiunii arteriale,
  • intarirea capacitatii de contractie muschilor inimii,
  • imbunatatesc circulatia sangelui;

Modul de administrare Ginkgo Plus::

Se recomanda a se consuma de 3 x 1 capsula/zi, inainte de mesele principale.

Data ultimei actualizari: 12-04-2022

Parapharm
6421971000228

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.