Venifera crema castan salbatic, vita de vie rosie, 250 ml

Venifera (pachet 24 buc) crema castan, vita de vie rosie, 250 ml

Crevil Venifera crema cu castan salbatic, vita de vie rosie, arnica (insuficienta venoasa, varice) Venifera, crema contine un complex de ingrediente active (castan salbatic, vita de vie rosie, arnica, ulei de masline si musetel, extract de galbenele) cu actiune protectoare asupra vaselor capilare ajuta la consolidarea (tonifierea) venelor si imbunatatirea circulatiei periferice. O crema, unguent, gel, alifie sau preparatele obtinute din frunzele de vita de vie de culoare rosiatica au numeroase actiuni, pe care le putem rezuma asfel: Actiune protectoare asupra vaselor capilare, care se manifesta in primul rand asupra sistemului circulator.Efectele sunt datorate antocianozidelor si actiunii angioprotective, care se explica prin diminuarea permeabilitatii capilarelor si cresterea rez ...

264,24 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Crevil Venifera crema cu castan salbatic, vita de vie rosie, arnica (insuficienta venoasa, varice)

Venifera, crema contine un complex de ingrediente active ( castan salbatic, vita de vie rosie, arnica, ulei de masline si musetel, extract de galbenele) cu actiune protectoare asupra vaselor capilare ajuta la consolidarea (tonifierea) venelor si imbunatatirea circulatiei periferice. 

O crema, unguent, gel, alifie sau preparatele obtinute din frunzele de vita de vie de culoare rosiatica au numeroase actiuni, pe care le putem rezuma asfel: Actiune protectoare asupra vaselor capilare, care se manifesta in primul rand asupra sistemului circulator. Efectele sunt datorate antocianozidelor si actiunii angioprotective, care se explica prin diminuarea permeabilitatii capilarelor si cresterea rezistentei lor, actiune de tipul vitaminei P.  

Mai recent s-a demonstrat ca antocianozidele din frunza de vita de vie, administrate oral, indeplinesc si functia de reglare a tonusului musculaturii netede a arteriolelor, consolidand fluxul hematic care traverseaza diferite zone circulatorii. 

Actiune in insuficienta venoasa a arterelor inferioare (tot datorata antocianilor), cu toate complicatiile care deriva de aici: varice, tromboflebite, edeme perimaleolare si crucale ect. Administrarea produselor fitofarmaceutice din frunza de vita de vie reactiveaza microcirculatia locala, amelioreaza fluxul venos si usureaza indepartarea lichidelor interstitiale, reducand edemele. 

Crema Venifera este un produs Crevil Cosmetics, Germania, tratament naturist adjuvant cu actiune in insuficienta venoasa, pentru imbunatatirea circulatiei periferice, cu actiune protectoare asupra venelor capilare, 

Prezentare: cutie 250ml 

Pretul afisat la produsul Venifera, crema pentru varice, este pentru 24 cutii si contine Tva

S-ar putea sa-ti placa