Tribulus Terrestris + Zinc

Tribulus terrestris + Zinc, 40 capsule, FarmaClass

Tribulus terrestis + Zinc este un produs Farma Class, supliment alimentar ce are in compozitie doua ingrediente naturale cu efecte afrodisiace. Tribulus terrestris 270mg si Zinc 7.5mg, ingrediente care duc la cresterea potentei si performantelor sexuale masculine.

11,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 Ultimele produse in stoc
 

 

 

Tribulus terrestris + Zinc, 40 capsule, FarmaClass

Tribulus terrestis + Zinc este un produs Farma Class, supliment alimentar ce are in compozitie doua ingrediente naturale cu efecte afrodisiace. Tribulus terrestris 270mg si Zinc 7.5mg, ingrediente care duc la cresterea potentei si performantelor sexuale masculine.

Recomandari: 

Acest supliment alimentar - Tribulus Terrestris & Zinc este recomandat pentru potenta. 

Mod de administrare: O capsula de doua ori pe zi. 

Tribulus terrestris beneficii:

Desi Tribulus Terrestris a dovedit ca ajuta libidoul atat la barbati cat si la femei, are si alte beneficii pentru sanatate care pot fi benefice pentru ambele sexe. Multi oameni devin impotenti pe masura ce imbatranesc. Pentru cei care doresc sa ramana activi sexual in anii urmatori, luand Tribulus terrestris in mod regulat, sa dovedit ca impiedica impotenta.

De asemenea, Tribulus terrestris actioneaza ca un potentator de energie si poate lupta impotriva oboselii. Desi au existat putine cercetari cu privire la modul in care planta interactioneaza cu corpul uman al barbatului, utilizarea sa de-a lungul a sute de ani a dovedit un lucru, ca ajuta la cresterea productiei de hormon masculin.

Hormonii masculini sunt recunoscuti ca cea mai importanta substanta de constructie a muschilor in corpul uman, in special pentru barbati. Imbunatatesc constructia musculara, accelereaza timpul de recuperare dupa antrenament sau ranire si imbunatateste dezvoltarea celulelor rosii din sange. In plus, stimuleaza rata metabolica a organismului, care va poate ajuta sa ardeti rapid grasimea si, de asemenea, va creste performanta sexuala. 

Tribulus Terrestris continua sa fie utilizat pentru a trata complicatii sexuale cum ar fi impotenta si o forta sexuala scazuta. Tribulus Terrestris este utilizat pentru a imbunatati comportamentul sexual impreuna cu imbunatatirea fortei intracavernoase din cauza efectului sau.

De asemenea, este capabil sa slabeasca muschiul neted care imbunatateste rata la care sangele curge spre organele noastre sexuale. Acesta este motivul pentru care poate fi un tratament foarte eficient pentru libidoul scazut si disfunctia erectila.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.