SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Catalog produse

Tulburari de somn, insomnii,


samdidtribution.ro -Tratamente si remedii naturiste pentru tulburari de somn, insomnii-  produse naturiste Secom, Dacia Plant in tulburari de somn, insomnii pentru un somn linistit fara insomnie si tulburari de somn.
 
Magazin de produse naturiste, tratamente (medicamente ) si remedii naturiste cu produse Secom, Dacia Plant, Herbagetica in Tulburari de somn, insomnii.
Lipsa somnului determina o oboseala generala si imbatranirea prematura a organismului.
 
 
Aceasta categorie va ajuta sa gasiti remedii naturiste pentru un somn linistit si o stare de bine.
 
 Insomnia se traduce prin dificultati de a se adormi ori prin treziri in serie in cursul noptii sau la ore fixe, se poate manifesta, de asemenea printr-o trezire precoce, neurmata de adormire.
In general pasagera, insomnia rezulta dintr-un eveniment generator de anxietate( examen,griji profesionale, conflict familial).
In acest caz, hemeopatia permite accelerarea adormirii, evitand recurgerea la somnifere.
 
 
Cand insomnia este cronica si veche, medicul hemeopat intervine prin etape succesive utilizate intr-un prim moment in completarea remediilor clasice ( somnifere ), remediile homeopatice devin progresiv unicul tratament pentru insomnie.
Principalele medicamente, remedii naturiste si produse naturiste pe care le recomandam in tulburari de somn si tratarea insomniei sunt:
 -Somn usor -Hofigal,
-5 HTP -Secom
-Laptisor de matca pur,bio-ApiVitalis,
Antidepresiv -Herbagetica ect.
 

» Sanatate » Tulburari de somn- Insomnii
1 2
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter