Somn Usor, 30 capsule, Parapharm

Somn Usor, 30 capsule, Parapharm

Somn Ușor este un supliment alimentar destinat reechilibrării tonusului psihic. Indicații: reechilibrează tonusul psihic, favorizează somnul odihnitor, relaxant al sistemului nervos central.

29,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Somn Usor, 30 capsule (insomnie)

Supliment alimentar Somn Usor destinat reechilibrării tonusului psihic. Favorizează somnul natural, odihnitor. În formula produsului se află aminoacizi, vitamine și magneziu. 

Suplimentul alimentar Somn Ușor este deosebit de util pentru combaterea oricărei stări de insomnie. Produsul are marele avantaj, că nu provoacă dependență și nu are efecte secundare.

L-tirozina este precursorul unor substanțe (epinefrină, norepinefrină și dopamină) care asigură deconectarea naturală a sistemului nervos central față de stimulii de peste zi. L-taurina este un aminoacid cu efect stimulator asupra mușchilor inimii și relaxant asupra sistemului nervos.

Aminoacidul 5-hidroxi triptofan contribuie la creșterea nivelului de serotonină din organism influențând în mod pozitiv tonusul psihic și somnul. 

Melatonina este un somnifer natural, care apare în organism în lipsa luminii. Producția ei scade treptat, odată cu înaintarea în vârstă.

Beneficiile suplimentului Somn Usor, 30 capsule, Parapharm:

-asigura un somn linistit

-combate stările de insomnie

-nu provoacă dependență

Compozitie Somn Usor Parapharm:

Gluconat de magneziu - 100,00 mg; Acid nicotinic - 60,00 mg; L-Tirozină - 50,00 mg; Taurină - 50,00 mg;

5-hidroxi triptofan - 50,00 mg; Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxină) - 6,00 mg; Melatonină - 2,00 mg.

Administrare Somn Usor, 30 capsule:

Se recomandă consumul de 1 x 1-2 capsule/zi.  

Prezentare: 30 capsule Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

parapharm

Parapharm
6421971000075

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.