Optisomn - tulburari de somn (insomnii) - SamDistribution.ro

Optisomn, atenuarea tulburarilor de somn, 28 comprimate

Pentru atenuarea tulburarilor de somn - insomnii comanda Optisomn. Prin utilizare Optisomn imbunatatesti calitatea somnului natural. Optisomn contine complex de ingrediente naturale: 5 mg Melatonina, 250 mg Passiflora, 125 mg Hamei, 60 mg Magneziu si 3 mg vitamina B6.

32,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Optisomn, atenuarea tulburarilor de somn, 28 comprimate

Produsul Optisomn imbunatateste calitatea somnului natural, contine complex de ingrediente naturale: 5 mg Melatonina, 250 mg Passiflora, 125 mg Hamei, 60 mg Magneziu si 3 mg vitamina B6, prin utilizare imbunatateste calitatea somnului.

Optisomn - Melatonina 5 mg

Medicamentele si remedile naturiste derivate din plante au fost utilizate inca din antichitate pentru tratamentul insomniei.

Melatonina sedativ natural in tulburari de somn

Melatonina este utilizata in prezent cu succes in diferitele tulburari ale somnului (insomnii), are efect sedativ si de inducere a somnului, la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la reglarea ritmului fiziologic al ciclului somn-veghe.

Melatonina: cunoscuta chimic cu numele de metoxitriptamina N-acetil 5, este un compus natural produs de o glanda situata la baza creierului si cunoscuta sub numele de epifiza. 

Productia sa in corpul uman urmeaza un ritm foarte precis, numit ritm circadian, care are un varf maxim intre 00.00 si opt dimineata si care pare puternic inhibat de lumina soarelui.

Passiflora - Floarea pasiunii remedii naturiste pentru un somn linistit:

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata ) este o planta care apartine familiei passifloraceae. Datorita actiunii sale calmante, este unul dintre cele mai utilizate remedii pe baza de plante pentru tulburarile sferei nervoase.

Proprietatile plantei sunt, in esenta sedative, si anxiolitice. Planta Passiflora un remediu extrem de eficient in insomnie, deoarece acestea stimuleaza un somn linistit fara treziri nocturne. 

Hamei - Humulus lupulus are proprietati sedative

Optisomn contine 125 mg Hamei. 

Hameiul ajuta la obtinerea unui somn odihnitor, are un efect calmant asupra sistemului nervos.

Produsele si suplimentele alimentare pe baza de Hamei sunt recomandate in special in caz de insomnie, agitatie, anxietate si poate ajuta la relaxare in situatii stresante.

Hameiul un ingredient esentiale utilizat in mod obisnuit in prepararea berii si ca componente aromatizante in alimente. 

Hameiul si extractele de hamei in medicina naturista este utilizat frecvent ca remediu natural pentru anxietate, tulburari de somn, cum ar fi incapacitatea de a dormi (insomnie). 

Extractele de Humulus lupulus (hamei) au fost folosite de multa vreme in medicina alternativa in principal ca un remediu natural pentru tratarea tulburarilor de somn, dar sunt indicate si in nevralgii, stari de agitatie asociate tensiunii nervoase.

Tratamentul medical conventional include abordari farmacologice si psihologice, dar utilizarea pe termen lung a medicamentelor poate duce la dependenta, la probleme legate de simptomele de sevraj si de reactii adverse. 

Prin urmare, produsele si remediile naturale castiga din ce in ce mai multa popularitate, deoarece nu au dezavantajele multor medicamente.

Optisomn mai contine 3 mg Vitamina B6

Vitamina B6 ajuta in functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. 

Persoanele cu nivel scazut de magneziu au adesea un somn nelinistit, in timp ce nivelurile normale de magneziu duc adesea la un somn mai profund si mai bun. 

Optisomn contine 60 mg Magneziu

Magneziul joaca, de asemenea, un rol in sustinerea somnului prin mentinerea nivelului de GABA, un neurotransmitator care promoveaza somnul.

Compozitie/Extracte si ingrediente: Melatonina 5 mg, Passiflora 250 mg, Hamei 125 mg , Magneziu 60 mg. vitamina B6 3 mg, 

Doze si mod de administrare:

La nevoie, 1 comprimat pe zi cu 30 minute inainte de culcare.

Forma farmaceutica: comprimate

Beneficii: atenuarea tulburarilor de somn - insomnii

Prezentare: 28 comprimate filmate

Producator:  Natur Produkt Zdrovit 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.