SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Catalog produse

Aparat clisma,aspirator nazal,colac antiescare, produse medicale


Viziteaza magazinul online www.samdistribution.ro , unde gasiti: tratamente naturiste, remedii naturale din plante medicinale, produse naturiste, produse cosmetice, ceai verde pentru cure de slabit, produse bio, produse si consumabile medicale, suplimente nutritive la preturi mici.

Irigator - este un dispozitiv medical din plastic sau cauciuc folosit pentru spalaturi vaginale, clisma, este folositor in igiena fiecarei femei si-n profilaxia femeii.

Irigator plastic - se compune din: vasul irigatorului care poate avea marimi diferite . In continuare ma refer la Irigator Practic 1000 ml , care pe langa vasul din plastic mai are furtunul de legatura dintre vas si canula vaginala ( cu gauri laterale ) , sau canula rectala ( cu gaura in varf ) .

Irigator clisma cu canula ( bulb cauciuc )
Irigator pentru clisma cu canula, marimi diferite si bulb din cauciuc distribuim in farmacii la preturi mici. Se poate folosi atat la copii cat si la adulti, dupa marimi ( Irigator nr 5,7,9,11 ).
Se va folosi pentru clisme atat la copii cat si la adultii constipati, colici sau inaintea unei interventii chirurgicale abdominale.
 
Enteroclisma - Aparat clisma folosit in cure de detoxifiere a organismului, constipatie, tratamentul hemoroizilor, colici abdominale.
Aici gasiti irigator Aida Lux, irigator Sanity, Irigator tip burduf, Irigator Practic, Miniirigator, Enteroclisma, aspirator nazal, Colac Antiescara
Aspirator nazal - Pompa Nazala ( aspirator nas, ureche )
Este un dispozitiv medical din cauciuc, cu un varf moale pentru nas si ureche, de inalta clasa fiind folosit pentru caile respiratorii superioare ( mucozitati nazale ) cat si pentru a elimina apa si ceara din ureche ( bebelus, copii, adulti ).
Aspiratorul nazal se fabrica in Polonia si se comercializeaza sub doua forme : aspirator nazal nr 2 , cu aroma de vanilie si aspirator nazal simplu ( fara arome ).
» Sanatate » Irigatoare-Pompe Piriforme
1 2 3
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter