ProstaGood, 30 comprimate, Only Natural

ProstaGood, 30 comprimate, Only Natural

ProstaGood, 30 comprimate, Only Natural (Prostata): ProstaGood ajuta la refacerea prostatei, la mentinerea functiei urinare la barbati, la mentinerea functiei reproductive a acestora si este eficient ca adjuvant in Hiperplazie beligna de prostata.

Doar un comprimat pe zi ! Substantele active din ProstaGood sunt Palmierul pitic ( extract uscat 4:1 din fruct), radacina de Tumernic ( extract uscat standardizat la 95% curcumin) magneziul si zincul.

ProstaGood este un produs Only Natural, se gaseste si poate fi comandat de la depozitul de produse naturiste Samdistribution.ro, prin comenzi online sau distributie in farmacii, plafare si magazine naturiste la preturi speciale si promotionale.

54,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

ProstaGood, 30 comprimate, Only Natural (Prostata)

ProstaGood ajuta la refacerea prostatei, la mentinerea functiei urinare la barbati, la mentinerea functiei reproductive a acestora si este eficient ca adjuvant in Hiperplazie beligna de prostata.

Doar un comprimat pe zi !

Substantele active din ProstaGood sunt Palmierul pitic ( extract uscat 4:1 din fruct), radacina de Tumernic ( extract uscat standardizat la 95% curcumin) magneziul si zincul.

Extractul de Palmier pitic 

Ajuta la mentinerea functiei urinare la barbatii cu varsta peste 45 ani si la mentinerea functiei reproductive a acestora.

Radacina de Tumernic

Curcuminul din extractul de Tumernic usureaza durerile musculare si articulare, sustine functionarea normala a sistemului nervos si capacitatea de autoaparare a organismului, creste rezistenta la factorii alergenici si ajuta la neutralizarea radicalilor liberi.

Magneziul

Contribuie la sinteza normala a proteinelor, la procesul de diviziune celulara. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la echilibrul electrolitic si la metabolismul energetic normal.

Zincul

Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange.

Ajuta la sinteza normala a proteinelor si la procesul de diviziune celulara. In plus, contribuie la sinteza normala de ADN si la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.

Ingrediente si continut pe comprimatul de 625 mg:

Extract de Palmier pitic - 320.00 mg;

Extract de Tumernic - 60.00 mg;

Magneziu - 60.00 mg ( 16% din VNR, valoarea nutritionala de referinta conform Reg. 1169/2011)

Zinc - 10.00 mg ( 100% din VNR).

Contraindicatii si atentionari:

Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga de lunga durata, cereti sfatul farmacistului sau medicului inainte de utilizarea suplimentului alimentar ProstaGood.

A nu se utiliza de catre persoanele diagnosticate cu inflamatii ale rinichilor si/sau hipertiroidism.

Contraindicat copiilor si tinerilor sub 18 ani, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A nu se utiliza mai mult de 6 luni consecutiv.

ProstaGood este un produs Only Natural, se gaseste si poate fi comandat de la depozitul de produse naturiste Samdistribution.ro, prin comenzi online sau distributie in farmacii, plafare si magazine naturiste la preturi speciale si promotionale.

Prezentare: 30 comprimate, pe cutie, 3 blistere a 10 comprimate, insotite de prospect.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.